Sådan klare grønne Algaecide fra en Swimming Pool

September 12

Sådan klare grønne Algaecide fra en Swimming Pool

Grønne algaecide i en pool kommer fra ved hjælp af algaecide med metaller i det som kobber. Hvis efter tilføjer algaecide, du bemærker en grøn tone at bassinvandet, men vandet er klar og ikke grumset, skal du justere kemikalier til at slippe af med de grønne vand farvetone. Du bliver nødt til at teste vandet for visse kemiske niveauer, der blandes med kobber og skabe grønne vand.

Instruktioner

•Test pH med pH teststrimlen. Den ideelle læsning for pH i poolen er 7,2 til 7,8, men når du har grønne algaecide i puljen, du skal have en pH-læsning af 7,2 til 7,4. Dyppe strimler i vandet, trække det og sammenligne strip til farvekort med strip pH testkit. Tænde pool pumpe til at filtrere. Hvis pH er over 7.4, bruge saltsyre. Hvis pH er allerede under 7.4, bruge en kompleksdannere agent.

•Fyld op en spand med mindst 1 gallon af vand. Bruge 6 ounce af saltsyre pr. hver 5.000 gallons af vand i poolen, hvis pH-læsning er 7,6 til 7,8. Hvis pH-læsning er 7,8 til 8.0, skal du bruge 8 ounce af saltsyre pr. hver 5.000 gallons af vand i poolen til at sænke pH. Tilføj den korrekte mængde saltsyre til spand vand.

•Pour syre i den dybe ende af bassinet gå fra den ene side i den dybe ende til anden siden af poolen hvor de lavvandede ende af bassinet starter. Holde løsningen fra pool væggene og noget swimmingpoolen inventar.

•Tilføj en metal kompleksdannere agent pulje efter anvisninger på pakke til størrelse pool du nødt til at behandle. Metal binding agent vil opklare den grønne algaecide forårsaget af kobber i algaecide kun når pH er afbalanceret.

•Test vandets hårdhed, klor og pH niveauer næste dag og justere niveauer, om nødvendigt efter bassinvandet er klar.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com