Hvordan til at dræbe Bed Bugs med Neem olie

September 12

Hvordan til at dræbe Bed Bugs med Neem olie

Væggelus er nataktive blodsugende parasitter, der lever af varmblodede dyr. De kommer ud af deres skjulesteder om natten og vil rejse store afstande i søgen efter mad. Fælles tegn, du kan have væggelus er røde udslæt på huden eller lille blod dråber på dine plader. Hvis du ønsker at tage en sikker metode til at slippe af med væggelus, er neem olie et naturligt valg. Dette bed bug repellent har aktive ingredienser, der svarer til hormoner insekter producerer. Væggelus indtage fejlagtigt neem olie tænker de er naturlige hormoner. Dette blokerer deres virkelige hormoner fra fungerer korrekt, og de vil ikke kunne overleve. Neem olie tilbyder en sikker og miljøvenlig måde at behandle væggelus.

Instruktioner

Forpakket klar-til-brug neem olie spray fra din lokale haven butik. Det indeholder en raffineret neem olie ekstrakt. Spray en let tåge om din madras og box fjedre og sengeramme. Du bør også spray langs baseboards og revner og sprækker eller hvor som helst du mener væggelus skjuler.

•Kontrollér din egen neem olie spray. Det er enkelt at lave, billigere og mere effektivt end kommercielle spray, fordi det har en højere koncentration af acadirachtin, den aktive insektbekæmpelsesmidler ingrediens i neem olie. Bland 1 tsk af neem olie, 1 tsk af insektbekæmpelsesmidler sæbe eller vaskemiddel og 1 qt. af varmt vand sammen til 1 qt. af neem olie spray. Sat i en sprayflaske og spray alle overflader hvor du mener væggelus skjult.

•Wash alle tøj, håndklæder og sengetøj i dit hus og placere dem i plastikposer. Vacuum gulve, kommode skuffer, madrasser og box fjedre. Også vakuum bag billeder, gardiner og i skabene. Bortskaffe det vakuum pose i lukkede skrald container udendørs.

•Undersøg dit hjem på en ugentlig basis til at bestemme, hvis behandlingen var effektiv. Gentag behandlingen, når en uge indtil alle væggelus er døde. Væggelus befolkning bør styrtdykke, og de bør forsvinde helt inden for et par uger.

Tips & advarsler

  • Opbevar ubrugte neem olie i dit køleskab. Det vil vil være godt for et år eller to.
  • Brug hjemmelavet neem olie spray inden for otte timer efter blandingsopløsning, således at det ikke begynder at bryde.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com