Sådan gør udendørs Motion lys bo på

September 13

Du skal muligvis din udendørs motion lys at bo, måske til at hjælpe belyse en udendørs fest natten. Indstilling af udendørs lys til at bo på tager kun få minutter, men du skal nulstille din bevægelsessensorer til deres regelmæssige brug indstilling når du ikke længere ønsker dem til at blive på hele tiden. Tjek instruktionsbogen, der fulgte med din motion detector lys til at afgøre, hvilke skridt til at følge for at indstille din bevægelsesaktiveret lys til at forblive tændt.

Instruktioner

•Kontroller din manual til at bestemme, hvis din lys har tusmørke til daggry funktion, som lader lyset reagerer på bevægelse kun efter mørkets frembrud. Vælg et tidspunkt på twilight eller når den udendørs lys kommer med motion. Vink med hånden foran sensoren at rejse lys til at komme. Vente tid ud og lukke ned igen.

•Sæt en stige på en fast overflade direkte under udendørs motion lys du ønsker at justere for at forblive på. Har en assistent sidde inde i stige støt. Klatre op ad stigen for at nå lys, pas på ikke for at modregne sensoren. Placer lygten på det øverste trin af stigen til lys området switch lysets bevægelse. Hvis du bruger en lommelygte, har din assistent holde lys mens stående på jorden og direkte stråle af lys. Find kontakten på bunden af den sensor, der tillader dig at teste sensoren.

•Sæt et stykke af elektrisk tape over Bevægelsesføleren skal være sikker på at du korrekt tænder lys til højre indstilling for at bo uden at reagere på bevægelse.

•Undersøg switch til at se, om din nat model har en manuel Tilsidesæt indstilling på switchen. Hvis det er tilfældet, skal du indstille kontakten i denne position. For lys uden denne funktion, flytte til det næste trin.

•Klik kontakten til OFF position og derefter straks returnere det til ON. Denne dobbelte flipping gør bevægelsesføleren forbliver på hele tiden uden at opdage bevægelse. Kontroller, at lyset kommer på. Klatre ned fra stigen, omhyggeligt, med din assistent holder stigen på plads.

•Følg dette trin, når du vil gendanne bevægelsesføleren lys til deres afsløring standard. Med din assistent ser, bunden af stigen forbliver stadig, klatre op til at få adgang til den bevægelsessensor lys. Fjern den elektrisk tape og flip kontakten fra ON til OFF til ON igen hurtigt for at nulstille bevægelsesdetektor til at reagere på bevægelse.

Tips & advarsler

  • Udvis altid forsigtighed når klatring op og ned ad en stige. Aldrig stå på det øverste trin.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com