Hvordan man kan organisere en hængende Pot stativ

September 13

A hængende pot stativ i køkkenet tilføjer skønhed og effektivitet. Uanset om du har en smuk rustfrit stål hængende pot stativ eller en simpel hjemmelavet er en at holde gryder organiseret afgørende for et nyttigt køkken. Lære hvad der er vigtigt at holde på din gryde rack og hvad der ikke er begyndelsen. Når du organiserer din hængende pot rack du bør tænke nytten i stedet for skønhed. Gøre brug af hylden ved at placere nyttige elementer på den.

Instruktioner

•Tag varsel om gryder, der bruges oftest. Disse gryder og pander skal være placeret på den ydre ring af din pot stativ. Derudover hænge gryder på side nærmeste din brændeovn. Dette vil være en stor bekvemmelighed for dig.

Hæng mindre brugt Potter i midten af rack. Dette vil give plads til andre elementer, der anvendes på daglig basis. Hvis der er stadig plads på den ydre rack for andre puljer, kan du placere dem der. Men sørg for, at de er længere væk fra området komfur.

•Brug din hængende pot rack for andre hyppigt anvendte elementer. Redskaber, der anvendes dagligt skal hænges på den ydre del af hængende pot rack. Nogle af redskaberne kan du hænge der er tang, spatler og wire piskeris, at nævne nogle få. Ikke alle redskaber skal hænges på din gryde rack. Men dem, der anvendes oftest bør være.

•Sæt anvendte hyppigt krydderier på toppen hængende rack. De fleste professionelle bygget hængende pot stativer har en hylde. Placer salt og peber kværne samt andre hyppigt anvendte elementer til madlavning. Krydderier såsom madlavning vin, eddike og hvidløg pulver er blot nogle af krydderierne kan du holde på hylden. Igen, de mest anvendte varer bør være deroppe og ikke alle dine krydderier.

•Sæt en eller to nyttige planter på hylden i hængende pot rack. Planter som basilikum eller persille er store valg. Når madlavning, kan du nemt snip off et par blade af disse friske naturlægemidler planter.

•Hold varerne på din hængende pot rack til et minimum. Når du organiserer dit køkken, er det mest vigtige ting at overveje at vise kun det, som du bruger oftest. Alle andre varer kan opbevares i skabe og skuffer. Dette vil alene tilføje skønhed på grund af manglen på rod.

Tips & advarsler

  • Ikke overstock krukker på rack. Dette kan medføre en at falde når du tager en anden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com