Sådan installeres kanalen Wrap isolering

September 15

Sådan installeres kanalen Wrap isolering

Duct-wrap er et isoleringsmateriale, der er lavet af glasfiber. Ene side af wrap har en folie dampspærre, der beskytter isoleringen fra skader. Da opvarmning og kølekanaler er lavet af metal, lede de hurtigt varme ud af kanalen når varme og ind i kanalen når køling. Dette skaber betydelige ineffektivitet i dit system, som vil blive afspejlet i din energiregning. Duct-wrap også tjener til at forhindre dine kanaler fra sveden når du kører din aircondition.

Instruktioner

•Measure hver side af din kanalen arbejde. Tilføje disse målinger sammen for at komme op med omkredsen. Omkredsen er i dette tilfælde afstand hele vejen rundt om kanalen arbejde.

•Drej ud din isolering på gulvet eller anden plan overflade. Afmåle den afstand, du har beregnet i trin 1. Tilføje omkring 4 til 6 inches til denne måling. Dette giver mulighed for tykkelsen af isoleringen og skaber en overlapning, så du kan tape din isolering ned stramt.

•Klippe gennem laget isolering og folie med din hobbykniv. Brug en skarp kniv til at forhindre kopiering (ripping) eller makulering af isoleringen.

•Drape kanalen wrap isolering tæppe omkring kanalen. Tape ene ende ned til kanalen med folie tape og trække anden enden stramt. Bemærk, at du vil have et par inches af overlap i isoleringen. Tape herpå ned stramt til isolering.

•Measure og skære et stykke af isolering. Sikre dette til kanalen på samme måde som du gjorde det første stykke af isolering. Tape sømmen omkring hele kanalen hvor de to stykker af isolering mødes. Fortsætte med at skære og fastgør isolering til kanalen, indtil det er helt pakket.

Tips & advarsler

  • Støv masker skal altid bæres, når man arbejder med isolering. Glasfiber fibre er lunge irritanter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com