Drivhus vegetabilske Guide

September 15

Drivhus vegetabilske Guide

Store industrielle drivhuse kræver varme- og kølesystemer til at køre hele dagen og natten. Hobby gartnere bruger mindre, passiv sol strukturer. Uanset størrelse eller type skabe drivhuse miljøer egnet til dyrkning af de fleste grøntsager. Kombinationen af konstant varme, tidligere plantning og senere høst resultater i flere råvarer.

Typer

Root beskæring grøntsager såsom gulerødder og turnips kan dyrkes i store bøtter eller kasser i et drivhus. Lejligheder af salat, spinat og andre bladgrøntsager trives i drivhuse. Selv vinplanter lide gule crookneck squash kan være trellised i et drivhus.

Tidsramme

Start grøntsagsfrø i en solar drivhus til seks uger tidligere, end du ville i jorden uden for. Supplement til varme og fugtighed i drivhus med varme måtter til at give næring til frø og young plants.

Forebyggelse/løsning

Bruge et drivhus termometer til at overvåge temperaturen. Overdreven varme vil dræbe planter. Holde temperaturen under ca 75 grader Fahrenheit til mest vegetabilske planter. Kontrollere temperaturen ved at åbne vinduer og døre og ved hjælp af sol-drevne fans. Hvis det er nødvendigt, købe en skygge klud til at dække den sydlige side af drivhuset i løbet af dagen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com