UV-vindue behandling

September 20

Ultraviolet (UV) stråler kan ikke kun skader din hud, men også kan falme møbler i dit hjem. Du kan beskytte indersiden af dit hjem med tilsætning af UV vindue behandlinger. UV vindue behandlinger er tilgængelige i en række forskellige stilarter, der passer til dit hjem decor samt dit budget.

Vinduet Film

Vinduet film føjet til din windows er en populær metode til at skære ned på de UV-stråler, der indtaster dit hjem og giver dig samtidig mulighed for at bruge dekorative vindue behandlinger. Køb isolerende vindue film for at reflektere solens varme for at hjælpe med at holde dit hjem køligere om sommeren. At reducere blænding vindue film klip tilbage på blænding fra solen og er især nyttige i hjem underholdning værelser var fjernsyn og computere kan bruges. Matteret privatliv window films er en mulighed for lokaler, hvor personlige oplysninger af interesse, såsom soveværelser og badeværelser. Alle typer af vindue film blokere fleste UV-stråler samtidig bevare udsigten fra din windows.

Solar nuancer

Solar nuancer er et populært valg for UV-stråle beskyttelse men samtidig give et attraktivt vindue behandling løsning. Solar nuancer er tilgængelige i en række valgmuligheder, herunder et panel track system, der giver mulighed for store dækningsområde af overdimensionerede vinduer eller skydedøre glasdøre. UV-beskyttelse solar nuancer filtrerer solens lys, giver en plads til at modtage fordele af naturligt lys uden skadelige bivirkninger af UV-stråler. Panelet track systemer kan rengøres nemt med regelmæssige afstøvning eller ved at tørre ned paneler med en mild rengøringsmiddel.

Gardiner

Mørklægningsgardiner, der giver UV-beskyttelse er et valg for husejere, der ønsker at fjerne det sollys, der kommer ind i deres hjem. Mørklægningsgardiner giver isoleringen fra den varme, der kommer ind i hjemmet gennem direkte sollys og give et maksimalt niveau af privatlivets fred. Findes en lang række stilarter og mønstre der vil blande med indretningen af dit hjem uden at tillade de skadelige bivirkninger af sollys til at skade dit hjems møbler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com