Hvordan at slippe af mus uden fælder

September 20

Hvordan at slippe af mus uden fælder

Mus kan være stor, når det drejer sig om forlystelsesparker og tegnefilm, men dit køkken er en anden historie. Beskæftiger sig med mus kan være tricky business, især hvis du ikke ønsker at købe fælder, der kan skade børn eller kæledyr og vil gøre alvorlig skade på mus. Der er et par strategier til at håndtere en mus problem uden at såre eller lemlæste musene.

Instruktioner

•Hold dine tællere og kabinetter ren og fri af krummer og løs fødeemner. Mus er indtegnet til boliger for en række årsager. En tilgængelig fødevareforsyning er en af de mest almindelige.

•Locate åbninger i de indvendige og udvendige vægge af dit hjem og forsegle dem med en blanding af ståluld og caulk. Mus kan passe gennem et område så lille som en blyant, så det bliver en arbejdskrævende indsats.

•Sæt mølpose i mus huller og andre områder, der er udsat for angreb. Dette kan hjælpe med at holde mus væk. Fox urin er også blevet rapporteret til at hjælpe med musen problemer. Mølpose er giftige så vær forsigtig, når du lægger dem.

•Få en kat. Katte er kendt for deres kærlighed, jagt mus, men i mange tilfælde blot at have en kat rundt kan få mus ud af dit hjem. Selv om jeres kat fanger aldrig en mus, mus kan flytte når de lugter en kat.

•Consider ved hjælp af ikke-dødelige musefælder. Disse er dyrere end lim eller snap fælder tillader men dig at fange mus og flytte dem uden skade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com