Sådan hæves frugttræer

September 24

Sådan hæves frugttræer

Både urbane landskaber og sommerhus haver er ideelle steder for at øge frugttræer. Hjemmet gartner kan vælge fra en bred vifte af arter af frugttræer, både fuld størrelse og dværg træerne. Frugttræer tilføje smukke forårsblomster, køling sommer skygge, strålende falder løv og prydplanter vinter interesse til haven. Frugtbar jord, plads til at vokse, tilstrækkelig vand og skadedyrsbekæmpelse er alle vigtige faktorer i at rejse sund frugttræer.

Instruktioner

•Kontrollér, en plan for din have orchard. Bestemme, hvilke typer af frugttræer du ønsker at plante. Vil du starte med stiklinger, nøgne grundstammen eller container-vokset, etablerede unge træer? Frøplanter tager fra seks til 10 år at producere frugt, nøgne rod træer kræve fire til seks år og etablerede container plantet træer vil bære frugt i tre til fire år.

•Vælg plantning steder. Frugttræer kræver syv til otte timers solskin hver dag til at udvikle og modne. Hvis du planlægger at hæve økologisk frugt, vælge land, der har aldrig været behandlet med giftige kemikalier.

•Test jord i din orchard. Tage en prøve til din lokale county udvidelse office eller landskab kontrahent til at teste for næringsstof indhold og pH niveauer. Ændre jorden, som anbefalet. Frugttræer drage fordel af generøse anvendelser af organisk materiale og kompost. Anvende alderen kompost nær bunden af etablerede træer og arbejde det ind i jorden. For nye træer, tilføje kompost under plantning.

•Decide hvor mange træer du vil plante og bestemme afstanden. Frugttræer skal plantes mindst 15 fod fra hinanden. Lægge afstand til at give plads til udstyr og adgang som træer modne. Træer plantet for tæt på hinanden vil blive hæmmet og vil ikke bære så meget frugt, som de er i stand til at producere.

•Stake og tog unge træer til at opretholde deres figurer og fremme hensigtsmæssig udvikling. Frugttræer bør være satset for livet af træet til at opnå optimal vækst og til at forhindre, at træet knækker. Traditionelt, har frugt træ form og struktur været vedligeholdt af beskæring. Men træet uddannelse er en meget mere ønskeligt og effektiv måde at udvikle og vedligeholde frugt træstruktur og form. En velformede frugttræ er visuelt tiltalende, enten i en urbane landskab, sommerhus haven eller kommercielle orchard.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com