Hvilken slags gødning skal jeg bruge på Anthuriums?

September 30

Hvilken slags gødning skal jeg bruge på Anthuriums?

Anthuriums danner en stor familie af arter, som vokser i de tropiske og subtropiske områder, herunder syd- og Mellemamerika. Bortset fra klima og vand krav har anthuriums også meget specifikke gødning krav, der hjælper blomsten trives og blomstre smukt. Disse krav omfatter flere makronæringsstoffer samt mikronæringsstoffer, der hjælper planten vokser stærkt samt hurtigt.

Langsom frigivelse

Langsom frigivelse gødning er sikkert for anthuriums. Denne type kommer i granulat eller pigge og vasker næringsstoffer i jorden langsomt, pacing release på en måde, der forhindrer rodsystemer af anlægget fra tager i for meget kvælstof, som kan forårsage root brænde. Langsom frigivelse gødning er også en langtidsholdbar løsning, da det stadig er i jorden, udleder gødning i op til seks måneder. Dette giver mulighed for gartnere med et stort område eller med begrænset tid til at tilbringe på havearbejde, tid til andre aktiviteter.

Flydende

Mens langsom frigivelse gødning giver næringsindholdet til anthuriums over tid, giver flydende gødning det til anlægget på én gang. I modsætning til fast gødning, der bruger vand som en katalysator, vask næringsstoffer i rodsystem, er flydende gødning et stærkt koncentreret dosis af næringsstoffer, der allerede er blandet ind i en smitsom medium. Væsken siver direkte ind i rodsystemet og leverer ufortyndet ernæring. Fordi anlægget modtager kun én fodring i stedet for en konstant diæt, kræver anthuriums en ny dosis af én gang pr. uge. Derudover kan mangler en dosis sulte plante, forårsager langsommere vækst.

Gødning forholdet

Selvfølgelig, er mediet ikke den eneste måde hvor gødning er forskellige. Mængden af vigtige næringsstoffer som kvælstof, kalium og fosfor, kan forårsage stor skade på anthuriums, hvis ikke afbalanceret korrekt. For modne anthuriums er den rette blanding af gødning cirka 15 procent kvælstof, 30 procent fosfor og 15 procent kalium. På gødning pakker, vil dette forhold fremstå som "15-30-15."

Beløb

Uanset om du bruger fast eller flydende gødning, når den næringsstof balance er korrekt, bruge 75 procent mindre end de beløb, der er angivet på pakken når befrugtende anthuriums. Dette vil sikre, at blomsten ikke er over befrugtet og ikke lide rod brænde eller andre eventuelle infektioner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com