Hvordan at slippe af sod mærker på vægge

October 3

Hvordan at slippe af sod mærker på vægge

Som vinteren pejse sprutte og stearinlys belyse mørke rum, kan de efterlade et fodaftryk i form af sod mærker på vægge. Sod stammer fra røg og klamrer sig til de fleste overflader, selv dit tøj. Mens du kan kaste dit tøj i vaskemaskinen til at fjerne sod, er akkord ikke så simpelt ved at fjerne sod pletter fra dine vægge. Rengøring sod fra værelse interiør omfatter arbejder i små sektioner med en mild opvaskesæbe.

Instruktioner

•Lay gamle klude nedenfor sod pletten til at fange eventuelle dryp eller løs sod under renseprocessen. Vakuum løs sod fra væggen med en lille sweeper vedhæftet fil. Hold dysen 2 inches fra væggen og køre det langsomt frem og tilbage over toppen af sod mærker. Tømme vakuum pose eller dåse i en udendørs skraldespand. Du kan også bruge en håndholdt vakuum for at feje den løs sod.

•Aftør mærker med en sod eller kemiske svamp. Ikke våd svamp. Glide svamp over toppen af pletter, indtil sod ikke længere elevatorer til svamp.

•Fyld to spande med en quart af varmt vand. Tilføj 1 tbsp. af mildt opvaskemiddel i vandet i en spand. Våde en lille svamp med sæbevand. Vride ud af væsken, så svampen er fugtig, men ikke drypper.

•Aftør svamp over de resterende sod markerer. Start i bunden af pletten og tørre op og ned over et lille område af sod. Arbejde i små sektioner til at holde fra at overføre snavs til et andet område af væggen. Skyl svamp i opløsningen rengøring efter hver to til tre klude over muren. Fortsætte rengøring området indtil sod mark har ophævet.

•Afbryd enhver drypper, der kan glide ned på væggen med en gammel klud. Vand striber er undertiden sværere at fjerne end den oprindelige pletten.

•Rinse området nyligt rengjort med en anden svamp og det rene vand fra den anden spand. Flytte til den næste del af sod mærker og fortsætte med rengøring. Tørre væggene med et håndklæde, når du er færdig.

Tips & advarsler

  • Find sod eller kemiske svampe på hjem forbedring butikker.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com