Enebær Browning i vinter

October 6

En sund juniper har rig grøn nål blade, der forbliver grøn hele alle sæsoner af året. Selvom konstant grøn, aftager enebærs vækst i vintermånederne, hvilket gør det meget modtagelige for sygdom og vinter skade. Enebær træet, der viser vinter bruning viser tegn på infektion og skade. Den brune kan resultere i permanent skade af enebær, hvis ikke behandles omgående.

Vinter skade

Selv om juniper er en kold hårdfør tree, kan træet blive såret af ekstrem kolde vintertemperaturer. Ekstrem kulde og lange perioder af frosne jorden forårsage enebær til at svede vand, at det ikke kan erstatte. Tabet resulterer i gradvis vinter skader på den enebær, der omfatter bruning nåle, nål dieback og ødelagte, beskadigede grene. Vinter skade gør også enebær mere modtagelige for infektioner, vinter.

Kabatina spids Blight

Kabatina spids blight er en spore-bårne svampesygdom, der inficerer enebær i sensommeren til tidligt vintermåneder. Den inficerede enebær oplever en langsom visning af symptomer, som begynder med de bliver sløve af træets modne nåle. Enebærs nåle oplever en gradvis misfarvning i hele vinterhalvåret, ændre nålene fra kedelige grønne til røde og gule farver. Progressive dieback og henfald af nåle fuldender med visne nåle at vende brun, lige før de defoliate. De fleste alvorligt inficeret og henfaldet Nålene er klart fremgår af midt om vinteren igennem det tidlige forår. Der er ingen effektiv kemisk behandling, der hærder kabatina tip blight infektioner; kemiske behandlinger er effektive til at forebygge sygdommen.

Vinter behandling

Når en enebær begynder at brune i vintermånederne, der er lidt, du kan gøre for at vende den. Beskæring i løbet af koldt, barske vintermåneder kan medføre yderligere skade til enebær og potentielt kunne dræbe træet. Vente til foråret at beskære dit skrantende enebær, da det vil have masser af tid til at helbrede i vækstsæsonen.

Behandling og forebyggelse

I det tidlige forår, fjerne alle døde og skrantende nåle og grene med skarp, steril saks. Snit døde grene tilbage lige før gren kraven på om en 45 graders vinkel til at fremme sund healing, ifølge webstedet Virginia Cooperative forlængelse. Tynd de indvendige filialer for at fremme øget luft og sollys i hele træet. Undgå fjernelse interiør filialer, der hvirvlende eller ugyldig af nåle, som fjerner disse grene vil hæmme ny vækst. Behandle enebær regelmæssigt i hele vækstsæsonen med svampedræbende behandlinger til at forhindre udviklingen af smitsomme sporer. Holde den enebær plantning området fri for bladtab og fjerne ukrudt fra enebærs plantning område, som de vises.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com