Citrontræer i North Carolina

October 7

Citrontræer i North Carolina

Citrontræer er tropiske til semi-tropiske planter, der har begrænset tolerance for frostgrader. North Carolina er USDA hårdførhed zone 7 til 8 på kysten (gennemsnitlige årlige lav 0F til 15F). Kystnære temperaturer er varmt nok for en citron men salt spray gør jord meget saltvand. Den bedste måde at vokse citrontræer i North Carolina er at plante en dværg række i en stor gryde. På den måde kan du flytte anlægget let når køligere temperaturer i efteråret.

Lissabon citron

Citroner faktisk vokse bedre i kølige klimaer end andre citrusfrugter, fordi de ikke behøver at forsøde. Lissabon citron modnes tidligt hvilket gør det perfekt til kortere vækstsæson i North Carolina. I meget varme og milde klima vil træet give tre afgrøder om året. Ofte Lissabon citron frugtsætning og blomstringen på samme tid. Det vil frugt på indersiden af baldakinen, som beskytter frugten fra kulde og vind.

Meyers citron

Meyers citron giver standard størrelse citroner på en mini-størrelse træ. Meyers er perfekt til terrassen vokser og gryder. Du kan også plante træerne i et beskyttet solrige område og forventer god kold tolerance. Uanset hvordan træet er plantet, citrontræer har brug for meget god dræning og kan faktisk trives i sandjord.

Ichang citron

Ichang citron er ikke ordentligt en citron, men det ligne en og smager meget ens. Du kan bruge det i citron marengs pie ligesom citroner med lidt forskel i smagen. Træet er godt hele vejen til zone 7 og kan tåle mild fryser. Det også sælge som Shangyuan og vokser som et medium stedsegrønt træ. Blomsterne er duftende og hvidt og sæt blandt tornede grene. Thaichang citron er en hybrid af Ichang og kan overleve temperaturer i teenageårene.

Ru citron

Ru citron er forkæmper for hårdfør citroner. Det er blevet dyrket med succes i New England og kan modstå vintertemperaturer på -5 F. desværre træet producerer ikke megen frugt og frugten er ikke så god som andre citroner. Det er store og vanskelige og har løv farvet med rød. Det er en meget attraktiv og energisk træ.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com