Hvordan at vide, hvornår at erstatte overspændingsbeskyttere

October 8

Hvordan at vide, hvornår at erstatte overspændingsbeskyttere

Overspændingsbeskyttere, også kaldet strømlisterne, tillade dig at tilslutte flere elektriske ledninger til en enkelt stikkontakt og de beskytter hver af disse enheder mod elektriske overspændinger i systemet. Elektriske strømstød er forårsaget af lynnedslag samt overbelastning i elnettet. Når dette sker, rammer bølge overspændingsbeskytter forårsager sig hen til lukke ned. Selvom overspændingsbeskyttere er holdbare, de vare ikke evigt og skal udskiftes med jævne mellemrum.

Instruktioner

•Undersøg surge protector og Find det lys, som angiver, at det er på. Hvis lyset ikke er tændt, finde kontakten, der forvandler pulsdæmperen giver udstyret på og vend det ud og derefter tilbage på. Hvis lyset ikke tændes pulsdæmperen giver udstyret fungerer ikke og bør udskiftes.

•Træk stikket af pulsdæmperen giver udstyret ud af stikkontakten og undersøge det for at sikre, at det har tre stikben. Hvis du har en ældre overspændingsbeskytter med kun to stikben, beskytter ikke er jordet og vil ikke beskytte dine elektriske enheder. Visse overspændingsbeskyttere har også et lys, som tændes når protector er jordet.

•Udskift overspændingsbeskytter efter nogen store overspænding, som er angivet af parameteren protector slukke efter en husstand strømsvigt. Selvom nogle bølge beskyttere sidst gennem flere overspænding, kan du være sikker på din overspændingsbeskytter er fuldt funktionel og har ikke været beskadiget.

•Læs instruktioner eller produkt emballage der kom med overspændingsbeskytter hen til lokalisere garantioplysninger. Dette vil give antallet års levetid for pulsdæmperen giver udstyret. Erstatte overspændingsbeskytter efter dette tidspunkt, selv om det stadig synes at funktion.

•Undersøg surge protector og ledninger tilsluttet det regelmæssigt for tegn på sorte brændende eller brænde mærker. Hvis nogen skader er indlysende, kassere magt surge protector straks og erstatte den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com