Hvordan til at ændre filteret i en Central klimaanlægget

October 14

Energy Star anbefaler udskiftning dit centrale air condition filter mindst én gang hver 90 dage. Erstatter det oftere, men vil som hver fire til seks uger, forbedre systemets ydeevne og partikler fange evne. Når den centrale luftfilter bliver tilstoppet, er luftstrøm reduceret, at gøre dit system arbejde hårdere, hvilket kan øge energiomkostningerne. Ændre filtrerings central klimaanlægget er en enkel vedligeholdelse procedure, der sænker din energiomkostninger og holder dit hjems air frisk.

Instruktioner

•Tag ovn filter dækning, som er normalt monteret på væggen under ovnen adgang dør. Undersøge dækning for at bestemme, hvis du har brug for nogen værktøjer til at fjerne den. De fleste er fastgjort ved simpel tur. nødder eller klemmer, som du kan fjerne med dine hænder; andre kan kræve en skruetrækker.

•Undersøg filter til at fastslå dets størrelse. Du skal bruge disse oplysninger til at købe en erstatning. Central klimaanlægget filtre er mærket med deres størrelse, normalt rundt i kanten. Et eksempel er 25 x 20 x 1.

•Vælg en udskiftning filter, og sørg for det er den samme størrelse som de gamle regler. Kontrollere filterets MERV bedømmelse (Minimum effektivitet rapportering værdi). Bolig MERV ratings svinger normalt mellem en og 11; jo højere rating, mere effektiv er filteret til at opfange partikler. Genanvendelige eller vaskbare luftfiltre, er også tilgængelige. Vælg filter efter eget valg, så længe det er den korrekte størrelse.

•Fjern den gamle filter. Med dækslet fjernes, kan du blot trække filteret ud af sin mount.

•Sæt det nye filter, foring op pile i positionen anbefalet af emballagen.

•Udskift filter dækning; twist turn nødder eller klemmer eller erstatte skruerne, hvis nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com