Sådan installeres lange eller korte sorte ledning beholdere

October 10

Installation af en beholder kræver en grundlæggende forståelse af hvordan moderne 120 volt elektricitet er leveret. Dette system har brug for tre ledninger til sikkert gøre sit arbejde. Den sorte, eller varmt, wire leverer magt til stikkontakten. Den hvide eller neutral, ledning giver stien tilbage til kilden og grønne eller nøgne (jordledningen) er back-up sikkerhedssystem. Hvis El får et eller andet sted, bør det ikke, giver jordforbindelsen den sikker vej til jorden.

Instruktioner

•Drej sluk for kredsløbet du arbejder på på bygningens elektrisk distribution panel. Kontroller, hvis strømmen er slukket ved at røre ved en ikke-kontakt spænding detektor til den tråd isolering.

•Træk de tre ledninger ud af det elektriske felt og sørg for de er længe nok til at forbinde til stikkontakten. Du har brug for omkring 6 til 8 inches af wire til at foretage tilslutningerne. Hvis en ledning er for kort, skære en del af matchende farve wire med bidetang. Strip 3/8 inches af isolering fra begge ender af wiren. Drej den korte ledning med den nye sektion med tænger og installere et twist-on wire stik på toppen.

•Strip 3/8 inches af isolering ud i slutningen af de sorte, hvide og grønne eller nøgne ledninger med wire strippere.

•Løsn messing og sølv terminaler på stikkontakten. Skruen, grundstødning på bagsiden af det elektriske felt og Pak de grønne eller nøgne ledning rundt denne skrue. Stramme grundstødning skrue ned.

•Sno sort ledning rundt messing terminal og spænd det ned. Wrap den hvide ledning rundt sølv terminal og spænd det ned.

•Klap ledningerne pænt i elektrisk box og skubbe outlet i boksen. Fastgøre den til det elektriske felt med de to skruer forudsat. Installere dækpladen over forretningen ved sikring med en center skrue.

Tips & advarsler

  • Arbejde omkring elektricitet er farligt, fordi vi ikke kan se det og det alvorligt kan skade dig. Aldrig arbejde omkring live ledninger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com