Den bedste måde at fjerne keramiske fliser

October 11

Fjernelse af keramiske fliser fra en væg eller gulv er et af de mest vanskelige hjem forbedringsprojekter du nogensinde vil tackle. Hver handyman søger den bedste måde at fjerne keramiske fliser, håb om at finde, at et mirakel remover kan have været opfundet for nylig. Der er ingen specielle kemikalier eller flyttefirma, der vil få flisen op, men der er et par tricks du kan bruge.

Forberedelse

Keramiske fliser er en hård overflade og bliver næsten som glas, når det er brækket. Skårene kan være yderst skarp, så tage forholdsregler, når du fjerner flise. Bære et par wrap-around beskyttelsesbriller eller briller, en langærmet skjorte og tunge læderhandsker. Samle en 3-tommer spartel med en stiv klinge, en flad haven spade, en lille hammer og en jern brækjern.

Kom godt i gang

Hvis din keramiske fliser er sat i beton, er der ingen anden måde at fjerne det end at chip væk på det med en 4-lb. hammer. Det er et bedre job at overlade til fagfolk. Disse instruktioner er til at fjerne keramiske fliser, der har en underliggende cement board. Forsøg ikke at redde cement board når du fjerne fliser. Fjerne fliser og cement board på samme tid. Begynd at fjerne flisen hvor det ender på en anden type gulvbelægning, såsom hårdttræ eller tæppe. Forsøg ikke at starte projektet midt på gulvet.

For at fjerne flisen og cement board sammen, skal du starte med at fjerne dele af dem separat. Start med spartel og lille hammer. De enkelte fliser kommer ud en væg eller gulv med mindre arbejde, hvis du først tegne injektionsmørtel. Der er elektrisk værktøj med slibning hjul, der er lavet til denne type opgave.

Pop off flise

Efter injektionsmørtel er ud fra mellem flisen, fjerne fliser fra cement board ved at placere den spartel i en lav vinkel på gulvet og løfte op på flisen. Tryk på enden af kniven med hammeren. Flisen kan bryde eller kommer ud for alle i ét stykke. Tage ud om en 8-tommer kvadrat sektion af flise indtil cement board er let ses. Ramte cement board med hammer til at bryde det. Slippe af med snavs at eksponere gulv nedenunder. En våd-tør støvsuger kan hjælpe.

Brug haven-Spade

Drive den flade haven spade mellem cement bord og gulv. Forsøge at få 5 eller 6 inches af haven spade nedenunder cement board og løft. Bevæge spaden frem og tilbage til pop cement board fra gulvet. Når det begynder at komme op, vil det frigøre mere let som du skubbe spade længere nedenunder bestyrelsen, bruger det som en løftestang til at lirke op flisen og cement board, indtil du har fjernet det hele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com