Hjem AC rengøring værktøjer

October 11

Hjem AC rengøring værktøjer

Varme, fjerne aircondition og ventilation (HVAC) professionelle brug både generelle formål rengøring specialudstyr til at støv, mug og meldug fra ventilation registre og kanalsystem. Hvis dit hjem AC kræver en rengøring, lære om værktøjerne af HVAC fagfolk, og vælge den rigtige til dit projekt.

Roterende børste

Dybest set en heavy-duty piberenser, den roterende børste består af et sæt af børster eller klap knyttet til slutningen af en lang, fleksibel stang. En motor eller luft kompressor beføjelser rotation af stangen og fastgjort pensel. Som penslen spinder, skubber en VVS-tekniker stangen i aircondition kanalsystem. Penslen løsner og fjerner støv og restkoncentrationer dybt inde i kanalerne.

Luftkompressor og sprøjte

En luftkompressor og sprøjten distribuere HVAC rengøringsmidler til aircondition og ventilationskanaler. Ligesom en maling sprøjte eller højtryksrenser skyde luftkompressor og sprøjten strømme af flydende fra en trigger-drives tryllestav eller pistol.

VVS rengøring agenter

HVAC fagfolk bruger kun specialiserede forbindelser til at rense aircondition kanalsystem. Fylde en aircondition ventilationssystem med rengøringsmidler faktisk reducerer indendørs luftkvalitet og udgør potentielle sundhedsrisici. Specialiserede HVAC rengøringsmidler bære altid en EPA godkendelse etiket. EPA godkendt rengøringsmidler ødelægge mug, mug, svamp og bakterier. Hvis de anvendes korrekt, godkendte rengøringsmidler desinficere og desinficere en hjem AC system uden risiko for hjemmets beboere.

Vakuum

En husholdnings støvsuger eller en butik vakuum suger støv og snavs fra en hjem AC system ventilation kanalsystem. Støvsugere i stand til at sutte og lagring af vådt affald er nyttige til at fjerne rengøringsmidler fra kanalerne. Slangen er knyttet til de fleste husholdnings støvsugere giver tilstrækkelig suge til at fjerne støv og oprustning fra ydersiden af AC registre.

HVAC Collector enhed

HVAC collector enhed er et specialiseret værktøj bruges til at rydde et hele ventilationssystem oprustning og debris. Ofte anvendes i forbindelse med specialiserede HVAC rengøringsmidler, består HVAC collector enhed af en stor rutschebane knyttet til en åbning i kanalsystem system. HVAC teknikere lukke andre åbninger og tænde collector's motor, der skaber stærk sugekop og trækker alt i hele systemet mod tuden. Slisk indskud affald ind i en samling dunk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com