Hvordan at slippe af Rust på smedejern hegn

October 14

Hvordan at slippe af Rust på smedejern hegn

En smedejern hegn tilføjer charme til ethvert hjem, men hvis det begynder at ruste det snart kan se grimme. Rust formularer på smedejern, når strygejernet begynder at oxidere. Dette sker når forbindelser i jern er udsat for vand og ilt for en længere periode. Jern så tærer, drejning rødlig-brun i farven. Hvis venstre ubehandlet, rust kun spreder på hegnet. Fjerne rust fra din smedejern hegn ved første øjekast, så problemet ikke bliver værre.

Instruktioner

•Scrub rusten steder på hegnet med groft sandpapir. Gnid sandpapir og tilbage over rust spot indtil ikke mere er på vej ned af hegnet.

•Rub en medium-sandkorn sandpapir over steder at glatte dem. Buff de ramte områder med et fint ståluld pad, når alle rust er gået til at genskabe udseendet af jern.

•Applicer naval jelly til enhver resterende rust pletter, der ikke var fjernet med slibning. Pensl en moderat belægning af naval gelé på steder med en pensel og vente fem til 10 minutter. Tør gelé og rust af hegnet med en ren, våd klud. Skyl området godt med masser af frisk vand. Gentag som nødvendigt, indtil rust er væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com