Hvordan til at identificere planter af Texas

October 12

Hvordan til at identificere planter af Texas

Texas er en stor stat med 267,399 kvadrat miles af voksende område, der omfatter bjerge, enge, fyrretræer og ørkener. Der er tusindvis af forskellige planter, der vokser vilde; planter importeret fra andre stater blomstre i landskaber. At identificere Texas planter kræver nogle forskning. Department of Agricultures liste over Texas planter omfatter mere end 19.000 poster. Til korrekt for at identificere et anlæg, skal du bruge bemærkninger om sine blomster, blade, voksende struktur og placering.

Instruktioner

Hvordan til at identificere planter af Texas

•IDENTIFY som Texas voksende region dit anlæg er i og blive fortrolig med de planter, der vokser i dette område. Der er fem forskellige voksende regioner i Texas, Ifølge Sally Wasowski i "Indfødte Texas planter."

•IDENTIFY anlægget voksende struktur. Er det en græs, vin, busk, træ, bregne eller blomst? Mange opslagsværker er opdelt i sektioner baseret på plante struktur. Tilføje disse oplysninger til notesbogen felt.

•Observe planten er blomster, hvis det har en og beskrive det i din journal. Blomsterne er mere særprægede og lettere for de fleste mennesker til brug for identifikation end blade eller stammer. Ved hjælp af en felt ressource guide, som "Vilde blomster i Texas," der er arrangeret af blomst farve vil hjælpe dig identificere anlægget ved sin blomst.

•Brug plantens blad for identifikation, hvis der er ingen blomster eller sammen med blomster, at skelne mellem lignende planter. Lave noter på plantens blade mønstre---simple eller sammensatte (antal foldere), kant type, vener og arrangement på stænglen. Matche bladmønster til billeder og beskrivelser som dem i Texas naturressourcer guide.

•Tag et close-up billede af anlægget. Spørg din Texas county landbruget udvidelse kontor eller county's Master gartner Association til at hjælpe dig med at få den korrekte identifikation.

Tips & advarsler

  • Før du vælger en blomst eller en plante til at bringe hjem til identifikation, skal du sørge for tilladelse. For eksempel, du kan ikke tage planter fra nationalparker, og i nogle områder, tager bare lidt vil skade økosystemet. Husk én ud af 20 reglen fra Kathan Konsultants anlæg indsamling: "Kun tage en hvis du kan se 20 andre gode planter af samme slags." Den bedste fremgangsmåde er at tage en up-close billede, ikke planten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com