Hvordan at vokse & beskære vinstokke

October 13

Vinstokke er en elegant og effektiv måde at gøre din baghave skiller sig ud, og selv om de kan se kompliceret at vokse og beskære, vinstokke er faktisk relativt nemme at vedligeholde. Hvis du overvejer at dyrke vinstokke, tale med en specialist på en planteskole at afgøre, hvilket udvalg af druer er bedst for dig. Hvis du allerede har vinranker, sikre, at dine vinstokke har en struktur til at vokse mod og er beskæres regelmæssigt.

Instruktioner

Dyrkning og beskæring vinstokke

•Før opretholder eller voksende din egen vinstokke, Sørg for at tale med en ekspert på en lokal børnehave til at fastslå de særlige behov og vækst vigor af dine vinstokke. Hvis du ikke allerede har vinstokke vokser, tale med en specialist om oprettelse af disse vinstokke. Hvis du allerede har vinstokke vokser, tale med specialist til at finde ud af dine vinstokke modtager en rigelig mængde af vand og sollys hver dag.

•Hvis du vil sikre dit vinstokke vokser så effektivt som muligt, Sørg for vinstokkene har en støtteordning til vokser langs. Hvis din vinstokke hænge, etablere en wire espalier system ved at placere træ indsatserne i jorden, cirka to fødder fra hinanden, og hammer i jorden. Loop ledning langs træ indsatserne og wrap vinstokke langs wiren. Hvis vinstokke er trukket for stramt, først flette ledning rundt vinstokke og trækker stram før vedhæftes træ stakes. Dette vil holde vinstokke vokser langs en stærk støtte system.

•Sørg for dine planter får ordentlig mængden af sol og vand hver dag. Fjerne ethvert overgrowth, der kan forhindre sollys i at nå vinstokkene, og vand en gang om ugen ved hjælp af en vandkande eller sprinkler. Hvis du bor i en tør eller alt for varmt klima, kan flere vandingerne hver uge være nødvendigt. Sørg for du vand druer, vinstokke og rødder, ikke blot knopperne, sikre vin forbliver sundt og produktivt.

•Grapevines skal beskæres jævnligt for at sikre effektiv drue produktion. Bruger sakse eller hånd grensakse at fjerne alle, men de tykkeste, stærkeste stængler af vinstokke. Når beskæring vinstokke, arbejde i bunden af anlægget, hvor vin forbinder til hovedstammen. Sveske unødvendige og uproduktive knopper til at distribuere drue indlæse jævnt langs cordons, som vil tillade de dominerende knopper til at vokse og producere druer. Med de fleste vinstokke, vil mellem firs-fem til halvfems procent af den et år gamle træ blive fjernet under beskæring, så vinstokke at bevare deres struktur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com