Hvordan kan jeg forhindre vand i kælderen, når gården skråner mod bagsiden af huset?

October 13

Hvordan kan jeg forhindre vand i kælderen, når gården skråner mod bagsiden af huset?

Sat i en fransk afløb til at holde en nedadgående hældning værftet fra oversvømmelse i kælderen. Dette er en enkel løsning til dræning problemer, består primært af sved egenkapital, grus og et perforeret rør (aka franske afløbsrør). En fransk afløb er en grøft, der fanger overflade og undergrund vand og igen sender den.

Instruktioner

Opbygning af en fransk afløb

•Etablere ruten af renden. Dette bør i en U form, med bunden af U overfor huset og langs det højeste niveau af værftet. Armene på den du vil skråner mod det laveste niveau af værftet. Armene kan udvide langs huset eller stop på huset, men i begge tilfælde bør være mindst 4-6 fødderne fra instituttet.

•Pound i stakes i hvert hjørne og slutningen af den forventede skyttegrav og Kør en streng linje. Måle lineær længden af din skyttegrav til at bestemme mængden af rør og grus behov. Grus er købt i cubic yards. Renden bliver 6 inches lang 24 inches dyb. Finde mængden af grus behov ved at multiplicere længde gange bredde gange dybde. Holde alle måleenheder konsekvent.

•Commence grave langs linjen streng. Grundigt tamp ned i bunden af renden. Derefter udfylde og niveau med 1-2 inches af grus.

•Lay den perforerede rør med huller vender nedad. Fylde renden helt med grus, plan med overfladen af gården. Gøre den franske afløb ikke kun funktionel men pryd ved hjælp af dekorative sten til at fylde de sidste to inches af renden. Dette afløb vil indfange overfladevand og grundvand at fjerne problematisk dræning.

Tips & advarsler

  • At tillade den lavere ende af røret til åbner ud mod den jævne overflade af jorden vil gøre det muligt for de bedste afløb for dette særlige system. Indarbejde afløbet i et landskab funktion er også dekorativ endnu funktionel.
  • Eksempel for computing cubic yards: For en 40-fods lineær grøft, multiplicere 0,5 fødder (6 inches) med 2 fødder (24 inches) af 40 fod. Dette er lig med 40 kubikfod divideret med 9 for at bestemme cubic yards. Mængden af grus behov er 4,5 cubic yards---rundet op fra 4.44.
  • Placer ikke perforeret rør med huller vender opad. Ikke blot vil grus lukke huller, hvis røret er i denne position, men vandet ikke kan komme ind i røret så let. Selv om overfladevand løber ned i gruset, grundvand i jorden faktisk stiger og fylder røret fra bunden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com