Sådan Care for Lowbush blåbær

October 31

Lowbush blåbær busk vokser vildt i nogle dele af nord-øst. Som navnet antyder, vokser lowbush blåbær bush lav til jorden, i stedet for opad som i andre blåbær buske. Hvis du ønsker at vokse økologiske blåbær, gør lowbush blåbær et glimrende valg, da det kræver ingen pesticider på grund af dens naturlige resistens over for insekter og skadedyr.

Pasning af vilde lowbush blåbær kræver lidt vedligeholdelse. Denne type af blåbær bush er et glimrende valg for både nybegyndere og erfarne gartnere.

Instruktioner

•Fertilize jord i det tidlige forår hvor lowbush blåbær busk begynder at danne knopper. Naturlig gødning fra køer og heste er gode muligheder for økologiske haver.

•Test pH i jorden omkring lowbush blåbær busk. Ifølge Wildblueberries.com gøre lowbush blåbær godt i en sur jord.

•Prune vilde lowbush blåbær busk med jorden, hver to til tre år, efter sommeren høst er afsluttet. University of Maines resultater antyder, at afbrænding vilde blåbær buske til jorden eller slåning dem vil stige de næste sæsons frugt.

Tips & advarsler

  • Det er generelt sikrere at klippe blueberry buske end for at brænde dem. Brænde blueberry buske med forsigtighed og i henhold til lovgivningen i dit område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com