Måde at rense Vapor fanget mellem dobbelt-Paned Vinduer

October 18

Dobbelt-paned Vinduer samles ofte kondens og damp mellem de to ruder af glas. Typisk når dobbelt-paned vinduer er installeret, er en silica gel placeret mellem ruderne til at indsamle dampe. Men når gelen bliver mættet, damp vil begynde at samle mellem vinduerne, forårsager vinduet til at se stribet eller overskyet. Når dette sker, er det nødvendigt at udskifte eller reparere vindue hvis du vil gendanne vinduet til dets tidligere klarhed.

Værktøjer

Der findes flere usædvanlige værktøjer, der er nødvendige, når du fjerner kondens fra mellem dobbelt-paned vinduer. En af de vigtigste værktøjer er en boremaskine og borehoveder, der kan skære gennem glas uden at beskadige den. De fleste Boremaskiner vil arbejde med de korrekte borehoveder. Drill bit, der er bedst egnet til at skære gennem glas indeholder en wolframcarbid materiale. Du kan købe en smule det er wolframcarbid, eller du kan bruge en diamant borehoved. Du skal bruge beskyttelsesbriller, en våd-tør vakuum, en hårtørrer, en defogging enhed og en damp-releasing ventil. Nogle af disse elementer kan findes på et hjem levering butik, men andre kan kun være tilgængelig på et vindue reparation butik eller online.

Proces

Processen med at fjerne kondens mellem vinduesrammer er enkel, men det er også vanskeligt at gennemføre. Bruge borehoved diamant eller wolfram for at bore et hul i en rude af glas. Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne fra glas splinter. Brug blide tryk til at styre boret gennem glasset. Når du har nået mellem glaspaneler kan du stoppe boring. Placer en vakuum rør over hullet i glasset. Suge ud alle kondens mellem vinduerne. Du kan have til at sprøjte en rengøring løsning eller vand inde i glasset til at fjerne mineralske opbygning. Suge vandet ud af glasset. Bruge hårtørrer til at udtørre eventuel tilbageværende fugt. Opstille den defogging enhed eller ventil inde i hullet. Dette skulle forhindre yderligere kondens og fugt fra bygningen mellem windows igen.

Professionelle muligheder

Da fjerner kondens fra mellem dobbelt-paned vinduer er en vanskelig proces, kan nogle mennesker beslutte at ansætte en professionel er den bedste løsning. De fleste vinduet reparation fagfolk kan findes i telefonbogen eller online. Hvis du vælger denne metode til reparation, skal du vælge en kvalificeret professionel. Læg mærke til de tjenester, de tilbyder, og se, om de tilbyder en garanti af nogen art på deres tjenester. Nogle virksomheder kan skitsere deres proces og har billeder af deres arbejde online.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com