Orchid Cactus problemer

October 19

Epiphyllum, eller orchid cactus, med sin saftige grønne blade og store blomster, er vel værd vokser. Ikke alene er det interessant, når den ikke er i flor, men dens slående blomster i nuancer af hvide, lyserøde, gule og røde gør det en hel samtale stykke. Mens denne kaktus slægtning er generelt nemme at dyrke, skal du holde øje med et par ting. Hvis du behandler denne plante med ordentlig pleje og respekt, vil det belønne dig med prangende blomster i mange år fremover.

Root Rot

Epiphyllums er særligt tilbøjelige til root rot. Det første sted root rot er bemærket er normalt hvor stilken møder jordoverfladen. Kødet af stammen vil blive brune og begynde falder væk. På dette tidspunkt, kan du kun fjerne planten fra sin pot, afbrød rådne og forsøger at samt de rentable dele af grenene. For at undgå root rot, plante din orkidé kaktus i godt afdrypning jorden blandet half-and-half med groft sand eller perlite, og Lad jorden tørre helt, før vandingerne. Planterne går dvale om vinteren, så reducere vanding niveauer efter behov.

Snegle

Sneglene elsker de møre, saftige blade af orkidé kaktus, og de kan forårsage stor skade meget hurtigt. Dette er et problem med planter, der sidder på jorden eller hvis blade rører jorden. Hængende plante højere eller placere det på et stativ eller fra betonkonstruktioner hvor sneglene elsker at skjule er god forebyggende foranstaltninger. Knuste skaller eller skarpe sten anvendes som top dressing afskrække snegle. Hvis sneglene kommer i jorden, repot anlægget og tilføje diatoméjord til mix ifølge etiketten retninger. Diatoméjord dræber snegle i jorden ved at skære deres hud, så de udtørre.

Svamp myg

Jorden holdes for vådt kan resultere i et angreb af svamp myg. Larver af disse bittesmå myg kan gøre en masse skade til orchid cactus rødder. Siden svamp myg vokse i top 2 inches af jord, er holde jorden så tør som muligt den bedste måde at undgå dem. Når jorden bliver angrebet, skal du repot plante i ren, sterile jord.

Høj-kvælstof gødning

Orkidé kaktus er følsomme over for kvælstof og skal fodres på halv styrke med gødning ikke stærkere end 15-30-15. For meget kvælstof kan forårsage planten ikke at blomst eller forårsage blomsterknopper at falde før åbning.

Temperatur

Orkidé kaktus er let beskadiget ved temperaturer under 50 grader Fahrenheit. Kolde-beskadigede dele af bladene bliver brune derefter tørre op og falder ned, forlader dem grimme og misdannet. Beskytte dit anlæg ved at bringe det indendørs når temperaturen falder.

Solskoldning

Udsæt aldrig en orkidé kaktus for stærk, direkte sollys, da det vil forårsage store solskoldning skader på bladene. Hvis nok af bladene er solbrændt, kunne planten dø fra ikke at have nok overflade til at indsamle lys for vækst. Hvis placeret udenfor, sætte det i en semishady skyggefuldt sted, under et træ, hvis muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com