Sådan Stop hus vinduer åbnes

October 21

Hjem sikkerhed er meget vigtig. en fælles svaghed er et hjem vinduer. De kan nemt være brudt eller åbnet for at give adgang til hjemmets interiør. Ved at tage nogle forebyggende foranstaltninger, kan du beskytte dit hjem mod uønsket adgang af fremmede. Du kan også være bekymrede over små børn åbne vinduerne indefra. Der er forskellige forholdsregler du kan tage for at holde vinduerne lukket.

Instruktioner

•Evaluate dit hus. Tæl antallet af windows og Bemærk placeringen af hvert vindue. Er vinduet lav til jorden Hvordan åbner vinduet (krank ud, skub vandret, skub lodret); er alle vinduer mod gaden; er dit hus let tilgængelig for fodgængere gå gennem kvarteret? Alle disse spørgsmål vil hjælpe med at bestemme hvordan du sikre din windows. Hvis du har små børn, er højde og placering af Vinduer en særlig bekymring.

•Kontroller, at alle dine windows har fungerende låser. Afhængigt af stil vindue kan dit vindue have mere end én låsemekanismen på det. Kontroller, at alle låse fungerer korrekt; Hvis ikke, kalde din lokale vindue reparatør eller den person, der installerede windows, som de kan stadig være dækket af garantien. Hvis låsene, der er placeret på toppen af vinduet, bør børn ikke kunne nå. Hvis der er låse på den side af det vindue, der kan tilgås af børn, kan du vælge at installere en anden afskrækkelse for at forhindre børn i at åbne vinduerne.

•Installer krog ind i vindueskarmen eller ved siden af karmen i væggen, godt ud af et barns rækkevidde. Fastgør den ene ende af messing kæden i vinduet ved hjælp af en træ skrue og spænd fast så kæden er flush mod vinduet og kæden er fast på plads. Derefter vedhæfte kæden til krogen, som du har installeret. Afhængigt af hvordan du installerer det, kan du vælge en lille spillerum med kæden således at vinduet kan åbnes et par inches for at tillade friske luft at strømme gennem, eller installere, så vinduet ikke kan åbnes på alle. Dette er ideelt for alle vindue modeller.

•Sæt dyvel stænger i vinduet spor for vinduer, der kan slide åbne. Ved hjælp af din sav, skære dyvel til den korrekte længde, omkring en tomme kortere så sporet. Placer dyvel i sporet og nu forsøg på at slide vinduet åbne--vinduet bør kun åbne en tomme og forhindres i at åbne resten af vejen ved dyvel.

•Installer vindue vagter som en forebyggende foranstaltning mod at lade Vinduer skal åbnes indefra. Installationsvinduet vagter er meget ligesom baby låger til windows. Køb vagterne og sikre, at de lever op til standarderne for inden installation. Installere vagter efter fabrikantens anvisninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com