Hvordan starter en væggelus angreb?

October 24

Hvordan starter en væggelus angreb?

Hitching en tur

Væggelus er små parasitter, der lever af menneskeblod. Disse insekter er normalt findes i madrasser og små revner i sengerammer, men de kan lide at rejse og vil gøre det via tøj, kufferter og møbler. Væggelus spredes når inficeret tøj, bagage eller møbler er bragt ind i et hus, lejlighed bygning eller hotel. Undertiden væggelus spredes via brugte madrasser og kan spredes, når en gammel madras er læsset på en lastbil med en ny madras.

Baghold

Væggelus spredes ofte via tøj og møbler, men de har også været kendt for at lægge i vente til deres næste offer. Når væggelus reproducere, deponere de æg sammen med en klæbrig materiale, der holder æggene på plads. Selv om rugeæg larve vil har brug for et måltid bestående af blod til at nå voksenalderen, kan disse unge væggelus gå uden et måltid for op til 1 år. På grund af deres lille størrelse og klæbrige æg, er væggelus blevet fundet i mellem gulvbrædderne, bag tapet, under afskallende maling og selv i billedrammer mellem fotografiet og glas. Længden af tid, som Væggelus kan gå uden mad, kombineret med de mange steder de kan skjule betyder at disse insekter kan vente inde i en tom bygning i et stykke tid og derefter angribe de nye beboere.

Opdagelse og fjernelse

Væggelus var relativt hvilende i mange år men gør et comeback. Fordi vi har stoppet ved hjælp af visse pesticider såsom DDT, og fordi vi rejser mere hyppigt, væggelus findes nu i alle store byer. Heldigvis væggelus har ikke været knyttet til udbredelsen af nogen sygdom og er mere af et ubehag og forlegenhed end sundhedsfare. Fordi de er så små, er væggelus ikke sandsynligt at blive opdaget af en person, der ikke er på udkig efter dem. Normalt er deres tilstedeværelse opdaget, når en person begynder at få bidt af dem. Væggelus kan også forlade røde prikker på lagner, når folk rulle over dem og knuse dem mens du sover og fra indlån af fecal spørgsmål. Væggelus kan undertiden behandles i hjemmet ved at vaske sengetøj i varmt vand og forsegling madrasser i plast og forlader dem i solen for så længe som muligt. Insekticider designet specielt til Væggelus kan også bruges til behandling af gulvbrædder og andre varer, men bør ikke sprøjtes på madrasser eller senge. Tæpper skal være dampet og elementer, der er svære at vaske, som puder, skal indefryses. Mens hjem retsmidler kan arbejde, bed bugs kan være svært at slippe af med og er et problem bedst håndteres af en professionel exterminator.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com