Sådan bruges en traktor landskab Rake

October 25

Du kan niveau din plæne eller haven med et landskab rake. Bruge denne særlige type boks blade for gennemtrængende det øverste lag af jord, og at udjævne området igen. Landskab rake sparer en masse tid og skaber en mere ensartet overflade ved hjælp af et landskab rake, men det kan kræve lidt øvelse at blive dygtig til at gøre dette.

Instruktioner

•Sæt landskabet rake på traktoren. På hver side af raken vil du se en del, der er kendt som en "hitch pin." De to bjælker på hver side af traktorens bagende passer over hver af disse punkter. Du skal manuelt flytte landskab rake at line op disse pins med huller i barer på traktoren. Sted en hitch klip på hver hitch pin.

•Tilslut draw bar. Denne bar lægger under og bag traktor sæde, og passer ind i en lukke op-topped "kasse" på toppen af landskab rake. Line op huller i baren med huller på toppen af landskab rake. Indsæt løs hitch pin gennem hullerne, og sætte en hitch klip på slutningen af pin til at forhindre det i at glide ud af hullet.

•Juster indstilling af hydrauliske håndtaget indtil du har raken på den ønskede maksimale dybde. Spænd de selvlåsende bolt eller møtrik, der forhindrer, at håndtaget er skubbet lavere. Nogle traktorer vil ikke have en Låsebolten, men du kan tilføje din egen ved at indsætte en bolt med en møtrik gennem hullet umiddelbart under armen.

•Ændr landskab rake tines vinkel ved at skrue den centrale del af den øverste linje i eller ud. Udvide bar fra traktoren flytter tænderne tættere til en 90-graders vinkel og tilbyde mere præcis jorden fortrængning. At reducere længden vil få tænderne til at grave i mere grundt.

•Akse træk blade, hvis det ønskes. Dette blad kan drejes på nogle modeller ved at dreje en krank, men andre modeller har en pinkode, som skal løftes ud, så bladet at være flyttet op til 30 grader fra side til side. Husk at erstatte låsestift for træk blade.

•Kontroller traktor til dit startplaceringen med rake i positionen "op". Skubbe det hydrauliske håndtaget, indtil det opfylder krav til selvlåsende møtrik og bolt. Med traktor i lavt gear, træk frem i hele det område, du arbejder i. Husk at løfte den hydrauliske løftestang hver gang du vil holde op med at rive.

Tips & advarsler

  • For at forhindre klemme dine fingre, gennemføre slid tunge arbejdshandsker når du tilslutter en traktor.
  • Draw bar kan udvides 1/3 af det længde i begge ender, så du kan gøre det så meget som 2/3 længere end den glatte del af baren selv.
  • Hvis du ikke har en Låsebolten for den hydrauliske løftestang, være meget forsigtig med din dybde, mens du arbejder. Dette håndtag kan nemt flyttes af dips eller bakker i det terræn, du kører på tværs af.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com