Sådan gendannes smedejernsmøbler

October 25

Med lidt knofedt og tid, kan du gendanne din gamle smedejernsmøbler. Processen er ikke svært i teorien, men det tager at have de rigtige materialer, engagement og lidt arbejde. Det er værd at gendanne din smedejernsmøbler til så godt som ny betingelse.

Instruktioner

•Få ned til kernen. Med andre ord, skal du fjerne den eksisterende finish samt rust og snavs. Afhængigt af størrelsen af møblet, kan du vælge at bruge enten sander eller købe en kemisk rust remover fra et lokale hjem forbedring butik. Uanset hvilken metode du vælger bare sørg for at du får den nøgne metal.

•Tag overskydende snavs. Skyl møbler for at fjerne alle overskydende rust og snavs partikler. Vær sikker på at grundigt tørre møbler, før du fortsætter til næste trin.

•Applicer en rust resistente primer lavet specielt til metal overflader. Primeren vil hjælpe med at forhindre fremtidige rust og forlænge levetiden på din smedejernsmøbler

•Paint restaureret smedejernsmøbler med maling fremstillet af metaller. Selv om almindelige væg maling kan arbejde for en sæson eller to, for langvarige slid og ælde, er bedst at bruge maling lavet specielt til metal.

•Beskyt din restaureret smedejernsmøbler med to frakker af en topcoat. Et tilbagevendende tema når det kommer til at genoprette smedejernsmøbler er at beskytte den ved hjælp af den rigtige type maling. Det er bedst at finde en kvalitet vandbaseret akryl topcoat, der beskytter din smedejernsmøbler fra de elementer og fremtidige rust.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com