Sådan Sælg valnød træer

October 25

Sådan Sælg valnød træer

Valnød træer kan være ganske rodet, udgyde nødder hele din græsplæne og tiltrække egern. Hvis du håber at sælge din valnøddetræ, du måske har hørt, at du kan få en god pris. Dette afhænger af kvaliteten af dit træ. Hvis du bare håber at slippe af træet for at frigøre plads i din værftet, vil du højst sandsynligt har lettere ved at finde en køber.

Instruktioner

•Indstil tilstanden af din valnøddetræ. Inspicere grene for tegn på skader eller sygdom. Måle træstamme, ved hjælp af et målebånd. Nedskrive dimensionerne og vurderer Træets højde.

Kortindgangsdør en skovfoged i jeres område, der kan være i stand til at vurdere træet for dig. Du kan finde en skovfoged ved at kontakte din lokale county udvidelse office. Skovbrugere vil hjælpe dig med at bestemme værdien af din valnøddetræ. Din grimme baggård træet kunne være værd en masse penge for tømmer.

•Discuss vurdering værdi med skovfogeden. Hvis dit træ ikke er værd en masse, vil du finde en køber har behov for et valnøddetræ for æstetiske værdi. Hvis dit træ er kommercielt værdifulde, kan du sikkert finde en køber i tømmer industrien. Hvis du har et stort antal splejset valnøddetræer i din værftet, kan en tømmer køber stadig være interesseret. Nogle forstmænd kan have anbefalinger om, hvem de skal henvende.

Dyrknings tømmer yards i dit område, hvis dit træ er værdifulde. Ring og informere nogen der dimensioner af dit træ og Skovfogeds vurdering. Du kan være nødvendigt at ringe flere tømmer yards, før du finder en interesseret part. Når du gør, planlægge en aftale for nogen til at se træet.

•Investigate møbler beslutningstagere, håndværkere og træarbejdere hvis dit træ er mindre værdifuldt. Hobbyfolk og amatør Træsektoren måske ønsker et valnøddetræ til en reduceret pris. Hvis du finder en person, der er interesseret, planlægge en aftale med den potentielle køber.

•Sæt en annonce på havearbejde hjemmesider eller samfund har i dit område, har du uden held at finde en anden køber. Nogen vil måske en billig modne landskab træ.

•Skriv en kontrakt mellem dig og køber der beskriver hvor meget du opladning til træet og hvem der er ansvarlig for at fjerne den. Hvis træet er lille, kan du ønsker at fjerne det selv. En stor valnøddetræ håndteres bedst af et træ pleje eller landskabspleje selskab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com