Multipurpose træ skærende værktøjer

October 19

Multipurpose træ skærende værktøjer

Fra indramning tømrerarbejde til fine kabinet giver visse værktøjer woodworker mere bang for sorteper. I træ butikker og på byggepladser foretrækker tømrere at bruge værktøjer, der ikke kun reducere et board længde og bredde, men også skabe kanaler for snedker og dekorative udskæringer. Uanset om du er ru-indramning en struktur eller crafting fine møbler, blive fortrolig med multipurpose træ skærende værktøjer, således at du kan vælge alsidige værktøjer, der øger din shop effektivitet.

Rundsav

På grund af sin enorme alsidighed er rundsaven det første værktøj tilføjet værktøj brystet af mange professionelle tømrere og gør-det-selv. Denne bærbare power tool spins hurtigt en skarptandede, cirkulær klinge til at slice gennem træ materiale af varierende tykkelse, længde og bredde. Rundsaven udfører crosscuts, rip nedskæringer og skaber slidser og kanaler. Forskellige vinger tilpasse rundsav til forskellige opgaver: fintandet klinge oprette clean, finish kvalitet nedskæringer, mens groft tandede blade skabe ru nedskæringer gennem hårde træsorter. Rundsaven viser sig nyttigt for både on-site konstruktion tømrerarbejde og fine træbearbejdning i butikken.

Router

Routeren skærer gennem træflader til både dekoration og snedkerarbejde. Routeren par en flad overflade med skærpet, spinning vedhæftede filer kaldet "bit." Generelt er der to typer af routere: tabel routere og springet routere. Tabel routere er stationære, bænk eller gulvmonteret maskiner. Springet routere er håndholdt, portable power tools. En tabel router smule stikker fra midten af en stationær bord, der kræver en woodworker at skubbe materiale gennem. En dukkert router smule stikker fra en flad bundplade, der kræver en woodworker at skubbe værktøjet gennem materialet. Router bits varierer i form efter ansøgning; cylindrisk bits skære lige-sidet kanaler til snedkerarbejde, mens buet og vinklet bits carve dekorative markeringer langs en bestyrelse, som dem præsenteret på trim og støbning.

Tabel Saw

Tabel saw skaber lange, lige snit langs længden af både brædder og krydsfiner plader. Ligesom rundsav bordrundsav spins en skarptandede cirkulær klinge. Tabel savklinge stikker fra midten af en stationær bord. Operatøren skubber ark eller tømmer gennem spinning bladet at skabe nedskæringer langs det materiale længde. Udstyret med speciale vinger, kaldet en "dado stak," tabellen så er i stand til at skære riller og kanaler til snedkerarbejde formål. Dado stakken indeholder en række vinger, der øger den samlede tykkelse af et snit. Dado stakke bryde ikke et bord under opskæring, men oprette delvist brede kanaler gennem et bord eller ark.

Stiksav

Stiksav, ligesom en dukkert router, udstyret med en flad, bundplade, der er skubbet på tværs af et træ materiale overflade. Stiksavs skelnende kendetegn er dens forholdsvis tynd og glat, skarpt tandede blade. Værktøjets elektromotor forårsager blade til hurtigt gengælde ved træk af en udløser. Operatøren skubber savning bladet gennem materiale, og på grund af dens thinness og fleksibilitet, bladet skaber både lige og krum nedskæringer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com