Sådan Sammenlign Carpet Cleaners

October 27

Tæppe rengøring er en vigtig del af god hjem vedligeholdelse. Tilstanden af dit tæppe har en direkte effekt på dit hjems værdi og kan også have en indvirkning på din families sundhed. Sammenligne tæppe rengøring kan virke skræmmende på først, men det er vigtigt at gøre så i stedet for at ansætte den første virksomhed, der besvarer telefonen. Tage sig tid til forskning hvilken type Tæpperens du foretrækker--som våd versus tør-- og hvad virksomheder tilbyder det. En omhyggelig udvælgelse af tæppe rengøringsmidler hver 12 til 18 måneder bør resultere i et gunstigt resultat.

Instruktioner

Forskning Carpet Cleaners

•Indstil typen af tæppe rengøring service du har brug for. Mange tæppe rengøring teknikker findes, spænder fra indsæbning, til kemisk rensning, at miljøvenlige metoder.

•Compile en liste over tilgængelige tæppe rengøringsmidler, der tilbyder servicen du ønsker. Telefonbogen er ideel, da det er mere lokaliserede end Internet-søgninger. Bedre Business Bureau (BBB) tyder også på, beder folk du kender til anbefalinger af tjenester, de har brugt og kunne lide.

Dyrknings hvert selskab på din liste for klager. BBB er din primære indtægt, selvom du kan gøre yderligere forskning gennem online anmeldelse websites, såsom Angies liste.

Kontakt Carpet Cleaners

• Bekræft hvad er inkluderet i prisen. Ekstra services kan indgå i en pakke, eller du kan blive opkrævet pr. opgave.

•Find ud hvis rengøringsassistenter er bundet og forsikret. Hvis medarbejdere forårsage skader, der er ansvarlig?

•Spørg om medarbejderne. Hvilken form for uddannelse modtager de? Er de givet i underentreprise eller ansættes af tjenesten? Disse mennesker kommer ind i dit hjem, og du har ret til at kende denne information.

•Spørg om garantier. Står de bag deres arbejde? Er der begrænsninger for deres løfter?

Tips & advarsler

  • Tjenester, der fremmer visse mærker ikke nødvendigvis datterselskaber. Kontroller at være sikker på de er ordentligt certificeret bruge teknologier og mærker de annoncere.
  • Være på vagt over for tjenesteydere, der kulde-opkald dit hjem. Der er mange scam kunstnere, der opererer på denne måde. Du bør derfor tage kontakt med en rengøring--ikke anden vej rundt.
  • Ekstremt lave priser må modregne advarselslamperne. De kunne være "lokkemad" priser, der er skruet op, når rengøringsassistenter kommer til dit hjem, eller de kunne være et tegn på dårlig service.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com