Sådan opbevarer krydsfiner

October 28

Krydsfiner er et modificeret byggemateriale, der består af flere stykker træ bundet sammen med kraftig lim. Det leveres i forskellige kvaliteter og tykkelser og bruges i en lang række bygning situationer fra sub gulv til efterbehandling. Hvis du arbejder med dette materiale ofte er det vigtigt at forstå den bedste måde at opbevare det for at undgå vridning og rådner.

Instruktioner

•Få en reoler enhed eller opbevaring bin fremstillet af et andet materiale til at holde træet. Du ønsker ikke din krydsfiner skal opbevares på grund af en workshop. De typiske beton gulve af disse steder er ikke tørt nok og fugt fra gulvet kan skade træet under konstant kontakt.

•Consider opbevaring af træ et andet sted end garagen. Kviste eller lofts er et godt sted, fordi de stadig forholdsvis tør. Hvis du skal gemme dit træ i garagen eller et tilsvarende konstrueret workshop, forsøge at holde temperatur reguleret og lukke vinduer og døre til at reducere fugt i luften.

•Opbevar træ i en flad vandret position hvis det er muligt. Hvis du skal gemme det lodret, prøv at have nok træ til at fylde lagerpladsen, så træet er så lodret som muligt. Dette hjælper med at forhindre bukkende og vridning under opbevaring, hvilke krydsfiner opbevares lodret og i en vinkel har tendens til at gøre.

•Skriv typen og størrelsen på enden af hvert stykke, så at det kan ses, når man ser på den stablet bunke. Dette vil hjælpe dig med at finde hvad du har brug for uden at skulle altid nedlægge den hele bunke.

•Dæk færdige vandrette stakken med en plastik tarp som dem, der er fastsat under huset maleri og holde det dækket på alle tidspunkter. Dette hjælper med at holde fugten ud, forhindrer vridning og i sidste ende rådnende.

Tips & advarsler

  • I stedet for en reol kunne du også bruge træpaller til at opbevare træ men prøve at bruge flere med så lidt plads mellem dem mulige, så bunken er fuldt understøttet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com