Maleri Over trapper

October 31

Maleriet er aldrig en let opgave. Selv den simpleste maling job kræver forberedelse, indsats og tid. Men maleriet over trappen er endnu vanskeligere på grund af manglen stabil jorden. Når maleri trappe vægge eller lofter, kan du opleve svære at nå områder, der ikke nødvendigvis være malet med en simpel rulle eller pensel. Men mens standard paint-værktøjer ikke kan få arbejdet gjort, er der flere værktøjer til at hjælpe dig med at male over trappen, gør dit arbejde lettere og sikrere.

Instruktioner

•Tag trappe gelænder, hvis det er muligt, med passende skruetrækker. Selvom dette trin er ikke helt nødvendigt, hjælper det give dig nogle ekstra plads.

•Drape en dråbe klud over hele din trappe. Tape dråbe klud på væggene langs din trappe ved hjælp af malerens tape, for at holde det sikkert på plads. Få din maling, din maling bakke, og din udvidede rulle ud så godt.

•Sæt stigen levellers til bunden af din stige. Disse er ligesom "ekstra ben," som kan justeres individuelt. Dette giver dig mulighed at udvide det ene ben længere end den anden.

•Sæt stige trædepuder til slutningen af din stigen, der hælder op mod væggen. Disse pads beskytter dine vægge fra at blive ridset.

•Indstil dit stigen op på trappen (på den øverste trappe), og udvide en af dine stigen levellers således at stigen er jævn og sikker. Ene ben (den kortere,) skal op på de højere trappe, mens andet ben (den udvidede,) hviler på den nederste trappetrin.

•Climb op ad stigen, og fjerne enhver spindelvæv. Knytte en pot krog til din stigen, så du kan hænge din maling kan fra det. Dette giver dig nem adgang til maling, i stedet at klatre ned ad stigen efter hver gang din pensel bliver tør.

•Klippe i væggene med en 2-tommer vinklet malerpensel. Dette er en teknik, der involverer maleri kanten af væggene, uden at ramme den fælles, hvor det opfylder loftet. Brug din vinklet børste forsigtigt oprette en linje af maling langs væggen/loftet grænse. Tænk på dette som at oprette en buffer, meget gerne, når farve i en malebog. Ved at gøre en kant langs kanten, er du mere fri til at farve "inde i linjerne" uden den store risiko for at begå fejl.

•Paint vægge og loft, ved hjælp af din forlænges maling rulle. Start med loftet, og toppen af væggene, derefter arbejde din vej ned, flytte stigen ned ad trappen som nødvendigt. Justere stigen leveler når det er relevant. Lad en frakke tør fuldt ud før du tilføjer en anden frakke (hvis nødvendigt).

Tips & advarsler

  • Køre en fan på sin høje indstilling i området trappeopgange til hjælper hastighed langs tørringsprocessen.
  • Sætte malerens bånd langs kanten af væggen eller loftet, når du skærer for at forhindre fejl.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com