Hvordan man kan dekorere et betonfundament

November 1

Hvordan man kan dekorere et betonfundament

Betonfundamenter fyldes op base af mange boliger og bygninger. I nogle tilfælde, er en udvendig del af fundamentet udsat, med flere fødder tilbage over jorden. En kedelig, grå beton kan blive omdannet til noget visuelt attraktiv i en række forskellige måder. Enten holde sig til noget traditionelt at kampe bygningens ydre finish eller bruge det betonfundamentet som en måde at gøre dit hjem til noget særskilt. Vær sikker på at power-vask foundation for at fjerne snavs før udsmykning.

Instruktioner

•Installer en mosaik omkring din betonfundament at gøre området til et kunstværk. Dække områder af foundation med et cement-baserede mosaik mørtel. Tryk dekorative stykker af glas og sten til cement til form billeder eller mønstre. Arbejde i små partier, indtil du dække hele fundamentet.

•Paint betonfundament en solid farve når den har helbredt mindst en måned. Opt for farvevalg, der blander godt med bygning som mørke brun maling på et hjem med beige sidespor. Påfør et lag primer og lad tørre. Brug en maling rulle eller sprøjte til at anvende den endelige maling farve.

•Paint fundamentet. Brug din betonfundament som et lærred for dekorative maleri og kunstneriske udtryk. Male et vægmaleri omkring hele bunden af bygningen eller et mønster af striber eller solid figurer. Lad fantasien være guide for denne ukonventionelle projekt. Holde sig til udendørs akryl maling og dække med et klart fugemasse til at bevare malingen.

•Decorate foundation med konkrete frimærker hvis det er bare blevet hældt. Frimærker tilføjes frisk beton elementer af tekstur og kan give overfladen udseendet af sten, mursten, skifer, træ, fossiler og en række andre objekter. Anvende frimærkerne ved at trykke på dem i våd beton i det mønster, du ønsker.

•Installer et lag af ægte sten som skifer eller flise over det betonfundamentet. Vælg et materiale, der er tynde, så det ikke strække sig ud over bygningen efter installation. Dække foundation med mørtel og tryk stenene på plads.

Tips & advarsler

  • Check med din boligejer forening eller by at se hvis der er regler om typer af udendørsbrug dit hjem kan vise. Nogle af metoderne kan ikke godkendes i visse steder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com