Tips om høj skjule møbler

November 1

At holde en høj blank finish på et stykke af møbler vil gøre det ser mere luksuriøs end dens omkostninger vil foreslå. Der er en række måder at holde den blank finish bliver kedeligt. Du skal hjemmet leveringer samt dem fra en isenkræmmer eller et hjem og haven butik. Erfaring i træbearbejdning vil være nyttigt, men er ikke en nødvendighed.

Instruktioner

•Applicer mineral spiritus til kanten af en blød klud. Gnid kant af kluden i en uret mønster over en sektion af møblerne hvis blank finish er blevet sløvet af en voksagtig oprustning. Fortsætte med at gnide kluden, indtil 2 minutter er gået. Lad afsnittet lufttørre før ansøge møbler polsk spray til stykke af møbler.

•Applicer mineral spiritus til den ene side af en blød klud og rask Aftør overfladen af møblerne fra den ene ende til den anden. Lad overfladen lufttørre. Fjerne glans fra overfladen af gnide det fra den ene side til den anden med sandpapir. Blæse overfladen med byger af trykluft. Overfladen kan nu være malet med en højglans lak.

•Applicer UV beskyttende polsk til den ene side af en blød klud. Aftør overfladen af møbler hvis høj-gloss vil være beskyttet af UV coating med kluden. Lad overfladen lufttørre. Anvende møbler polsk voks på kanten af en anden blød klud. Gnide overfladen af møblerne fra den ene ende til den anden med kant af kluden. Gentag denne fremgangsmåde, kun med en tør pudseklud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com