Hvordan fjerner jeg olie fra solsikke frø?

November 1

Hvordan fjerner jeg olie fra solsikke frø?

Solsikker producere masser af små frø med fedtet kerner. Mens kommercielle virksomheder bruger store udstyr til at fjerne olie fra solsikke frø, tillader bærbart udstyr individuelle gartnere og hobbyfolk at udtrække denne olie på en mindre skala. Olien kan bruges til madlavning og fødevarer forberedelse. Hjemmelavet udvinding tillader dig at nyde smagen af din solsikke høst samt visning af disse farvestrålende blomster.

Instruktioner

•Harvest solsikker efter kronblade begynder at visne og falde fra blomstrer. En moden solsikke hoved droops mod jorden og indeholder for det meste hårde skaller, med et par tomme frø lommer fra frø, der for nylig faldt. Hold en papirpose under frø hoveder, klipning halsen af blossom off stokken med et par skarpe sakse.

•Hold frø hoveder over et stykke i avisen. Gnid tommelfingeren og fingre over overfladen af frø til at fjerne dem fra blomst papirmasse. Kaste ud misdannede eller misfarvede frø og fjerne de smuldrede dele af frø-hoved.

•Sæt de høstede frø i en salatslynge og skyl i koldt vand for at fjerne støvpartikler og debris. Sprede frøene over et rent stykke køkkenrulle til at tørre.

•Preheat ovnen til 250 grader Fahrenheit. Mens det varme, sted ca. en halv kop af frø i en robust skål. Knuse frøene let med pistil. Bryde skrog og lidt slibe frøene. Læg frøene i et fad og varme, indtil de når omkring 170 grader Fahrenheit. Frøene bør tage 10 til 20 minutter at nå den ønskede temperatur, afhængigt af din ovn og mængden af frø du varme.

•Tab de varme, knuste frø i frøolie tryk. Placere et målebæger under dræning tuden på den nederste del af pressen. Anvende nok Tryk på håndtaget, så de indre mekanismer klemme frø og fortrænge olien i dræning tuden.

Tips & advarsler

  • Opbevar olien i en lufttæt beholder og bruge senest seks måneder efter ekstraktion.
  • En madlavning termometer kan bruges til at teste temperatur af frøene. Øse dem i en bunke og placere termometeret i midten af bunken.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com