Hvad betyder polariseret stik?

November 3

Hvad betyder polariseret stik?

Et polariseret stik er fundet i slutningen af en elektrisk ledning på et apparat og nogle tunge indendørs og udendørs forlængerledninger. Elektriske apparater har specifikke certificering retningslinjer, der skal følges for at overholde sikkerhedsbestemmelserne i USA og Canada. At have et polariseret stik er en sådan sikkerhedsforanstaltning, der er påkrævet ved lov.

Identifikation

Et polariseret stik er let kan skelnes fra andre stik, fordi bladene på den ene side er bredere end den anden. Et polariseret stik kan derfor kun indsættes i en stikkontakt én måde.

Sikkerhed

Ved hjælp af et polariseret stik reducerer risikoen for elektrisk stød og brand. Ifølge forbrugsvaresikkerhed, er el-stik og ledninger involveret i næsten 20 procent af alle elektriske ledninger brande i hjemmet hvert år.

Brug

Tving ikke et polariseret stik til en ikke-polariseret stikkontakt, da dette besejrer sikkerhed indslag og det kan være farligt. Nogle boliger, især ældre boliger, har ikke polariseret stikkontakter. Ældre afsætningsmuligheder i disse boliger skal erstattes med polariserede forretninger af en autoriseret elektriker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com