Sådan køber planter engros

November 6

Sådan køber planter engros

Når du starter en detail blomst og plante business, landskabspleje forretning eller anden virksomhed, hvor du vil sælge eller ved hjælp af planter, er det vigtigt at være i stand til at købe planter engros. Mange store gartnerier tilbyder engros salg til virksomheder, men nogle mindre planteskoler kan kun koncentrere sig om retail, så sørg for at spørge, før du køber. Hvis du påtænker at vokse planter dig fra stiklinger eller rootings, kan bestilling online også være en mulighed. Være sikker på at inspicere bestanden af en engros børnehave før købe, fordi du ikke ønsker at blive hængende med planter, der er syge. Du vil ikke kun være i stand til at sælge disse planter, men du risikerer at sprede sygdomme eller skadedyr til andre planter du sælger eller bruger.

Instruktioner

•Look i telefonbogen under "Planteskoler--engros" eller se online for en børnehave, der sælger planter engros i din angivne placering.

•Spørg lokale gartnerier hvor de får deres lager, hvis det ikke er dyrket lokalt. Finde ud af hvis Planteskoler i området sælge bestanden de vokser engros og spørge om du kan købe fra dem.

•Arrange at besøge planteskoler du fundet og inspicere deres lager. Kigge efter syge blade og stilke, beviser af skadedyr og andre problemer. Sikre, at fleste af planterne ser sund før at indvilge i at købe.

•Find ud af, hvilken type engroshandel arrangement din valgte leverandører foretrækker. Nogle vil have dig til at betale det samme, andre vil forhandle en kontrakt om betaling for 15 eller 30 dage. Prøv at købe fra mere end én leverandør, så du er klar over pricing ændringer i markedet og er i stand til at få den bedste pris.

•Purchase dine planter og bringe dem tilbage til din butik, drivhus eller hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com