Sådan fjerner Lag bolte

November 7

Et lag bolt bruges i trækonstruktion for at samle strukturer som pyntede, broer og bjælker. Et lag bolt har ikke en møtrik og er faktisk en skrue. Lag bolte, ja, kaldes sommetider lag skruer. Fordelen ved et lag bolt er mængden af kraft kan det skabe og den skarpe point på højkant, hvilket gør den ideel til tilslutning træ stykker. Nøglen til at løsne et lag bolt er ikke knæk træmaterialet omkring bolten.

Instruktioner

•Undersøg lag bolt hoved til at bestemme det rigtige værktøj til at bruge til at fjerne den. Nogle kan tage en tidsubegrænset skruenøgle eller en box skruenøgle, en skralde eller en skruetrækker. Bruger det rigtige værktøj vil gøre jobbet lettere og vil reducere risikoen for, at skader opstår til materialet bolten er fastgjort gennem.

•Applicer værktøj til bolten. Kontroller, at det er stramt fastgjort til bolt. Hvis ikke, risikerer du at stripping bolten.

•Drej uret let at bestemme mængden af drejningsmoment skal du fjerne lag bolt bolt. Øg presset på en svensknøgle eller andet værktøj til bolten begynder at vende, snarere end pludselig øve stor kraft oven på den værktøj, til at få en idé om hvor meget kraft du bliver nødt til at bruge til at slå bolten. Du ønsker ikke at bruge for meget drejningsmoment, eller du kan beskadige materiale omkring bolten.

•Fortsæt at dreje bolt til venstre (mod uret) indtil det er ud af materialet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com