DIY træ vindue

November 9

DIY træ vindue

Træ er en lang vedvarende og smukke materiale til vinduet konstruktion. Kommercielt produceret træ vinduer er en af de mest dyre forbedringer, du kan gøre dit hjem eller andre struktur. Enkel, fast rude træ vinduer kan foretages fra stock tømmer med fælles træbearbejdning tools. Opbygge dit vindue 1/4 tomme kortere og smallere end den rude indramme åbning i din væg.

Instruktioner

•Vælg lige stykker af nummer et grade 2 af 4 tømmer fra at skære dit vindue stykker. Klip to stykker til at passe vinduet åbner, ¼ tommer kortere end indersiden dimension top til bund. Skær enderne af hvert stykke på en 45-graders gering. Klippe spidser med tømmer på kanten. Skær to stykker ¼ tommer kortere end indersiden bredden af vinduet åbning med 45-graders spidser i begge ender.

•Applicer træ lim til mitered hjørner og nagle de fire stykker sammen for at danne et rektangel ramme. Klip 1 af 2 tømmer til at passe inde i 2 af 4 tømmer ramme med 45-graders spidser i hver ende, som for 2 af 4s. Lim og søm 1 af 2 inde i 2 af 4 rammen til at danne en mindre inde i rammen, med de lange kanter flugter med en udenfor ansigt.

•Applicer en perle af 100 procent silikone caulking til indvendigt kant af rammen 1 af 2. Sted 1/8 tommer tykt glas mod caulking. Glasset skal være 1/8 tommer smallere og kortere end indvendigt dimensioner for rammen, 2 af 4.

•Klippe fire stykker af ¾-tommer bugt, støbning til at passe inde i 2 af 4 rammen med 45-graders spidser i begge ender. Anvende en perle af caulking omkring kanten af åben ansigt af glas og lim og søm cove molding, presset fast mod det at holde glasset på plads og forsegle vinduet.

•Klippe fire stykker 1 af 4 tømmer, en for hver side af rammen 2 af 4, 7 inches længere end 2 af 4s. Skære 45-graders spidser i begge ender, med tømmer liggende bredt ansigt. Lim og søm disse stykker sammen på hjørnerne til at danne et rektangel trim ring, 7 inches bredere og højere end de udvendige dimensioner af dit vindue.

•Glue og søm denne ramme på overfladen af vinduet flush med 1 af 2 s. sted shims på karmen i vinduet åbning. Køre en perle af caulking omkring den tilbage ansigt trim ring du bare installeret, og indstil vinduet ind i åbningen udefra. Søm gennem den trim ring ind uden for ansigtet af væggen for at sikre vinduet. Bruge to søm på hver side.

•Klippe vindue trim casing passer til indersiden af vinduet for at skjule hul omkring sin kant. Skåret trim med 45-graders spidser i hver ende, så spidser korte ender justeres med mitered hjørner af 2 af 4 kant, ¼ tommer i fra hver side. Nail dem på rammen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com