Sådan installeres en Kick-plads varmelegeme

November 9

En kick-plads vandvarmeren er også kendt som en tå-mellemrum varmelegeme. Det er installeret under et skab eller forfængelighed. Det kan også findes i trapper eller under vinduet sæder. Disse varmelegemer er små og kan tilføjes hvor baseboard eller væg varmeapparater kan ikke passe. De har ofte gøre et bedre job end baseboard varmeapparater. Kick-Rumopvarmere udstyret med termostater, timere og sikkerhed afspærring funktioner. Du kan installere denne varmer i en eftermiddag og tilføje nogle varme til dit hjem.

Instruktioner

•Drej ud al magt til kredsløbet vil du arbejde på. Skære åbning på væggen til boksen switch. Finde en praktisk og let at nå sted ligesom over et køkkenbord. Skære det ud med en hobbykniv og smide drywall debris.

•Line op varmeren på de ønskede placering og boret små huller i hvert hjørne med et borehoved. Skåret ud langs hullerne med en hobbykniv og fjerne drywall og debris.

•Fish den første kabel fra ovnen åbning gennem switch boks åbning. Forlade to fødder af clearance uden for ovnen åbning. Fastgør kablet til switch boks med en kabelklemmen. Sikre et andet kabel til switch boks med en kabelklemmen og fiske det fra boksen switch til varmelegeme åbning. Trække det, så der er to fødder af clearance ligesom den tidligere kabel.

•Locate samledåsen og tilsluttes de eksisterende ledninger i boksen ny kabel ledninger. Foretage tilslutninger i feltet switch ifølge producentens anvisninger. Fold alle ledningerne på plads og inde i kassen og installere switchen. Vedhæfte den medfølgende dækplade til væggen med skruer og en skruetrækker.

•Tilslut kabler til varmelegeme og skub varmeren på plads over åbningen. Skru den ind i væggen eller skabet med de medfølgende skruer og en skruetrækker. Tænd for strømmen til kredsløbet tilbage og teste varmelegeme for at kontrollere, at det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Det er godt at efterlade to fødder af kabel slæk, så varmeren kan fjernes og rengøres når det er nødvendigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com