Sådan fjernes en Sharpie Permanent markør fra laminater

November 10

Sådan fjernes en Sharpie Permanent markør fra laminater

Sharpie markør pletter på laminater er et fælles websted i husholdninger, kontorer og klasseværelser. På trods af at være mærket "permanent", Sharpie pletter kun behøver at være midlertidig, hvis de korrekte foranstaltninger er truffet. At fjerne permanent Sharpie markør fra en laminat overflade kan gøres med en række enkle husholdningsprodukter. Mange mulige produkter kan bruges til at løfte en Sharpie pletten, såsom hårspray og neglelak remover, men en af de bedste og nemmeste måder at rydde væk Sharpie markør er ved hjælp af tandpasta.

Instruktioner

•Aftør ned området Sharpie-mærket med en varm, fugtig vaskeklud. Det renser overfladen og forbereder Pletfjerning. Hvis dirt tilbage på de farvede område, kan det forstyrre den tandpasta pletten-løft proces.

•Squeeze tandpasta på Sharpie-markeret område og gnide en tyk beløb over pletten. Sørg for hele pletten er dækket i tandpasta og lad sidde i 10 minutter.

•Aftør tandpasta off området Sharpie-mærket ved hjælp af en rimelig mængde pres. Hvis vaskeklud er fugtet med varmt vand, bliver fjerne tandpasta lettere. Denne proces bør have ophævet pletten.

Tips & advarsler

  • Hvis pletten er kun falmet, Gentag processen ved hjælp af rengøringsprodukt Mr. Clean Magic viskelæder i stedet for tandpasta.
  • Brug ikke en farvet tandpasta eller enhver form med slibende tilsætningsstoffer som blegemiddel. Disse elementer kan yderligere skade de farvede område. En simpel, hvide tandpasta er ideel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com