Hvordan man dyrker Bloodgood japansk ahorn træer

November 12

Bloodgood japansk ahorn (Acer palmatum) træ er værdsat for den storslåede farve af sin fint skåret blade i efteråret. Det vokser i en oprejst form til en højde af 15 til 20 fod. Denne ahorn giver året rundt landskab skønhed med dens dybe røde blade i forår og sommer og vinter bark farven i en sortbrune rød nuance, ud over fall show. Alle japanske maples er overlegen valg af ahorn træer, formeres ved podning, så vælg et sundt eksemplar fra en etableret Planteskole for den rette start. Bloodgood ahorn er en hårdfør tree kræver lidt pleje engang plantede i en passende klima og et websted, der opfylder dets sol og vand. Det er sjældent generet af sygdomme eller skadedyr.

Instruktioner

•Vælg den plantning site for træet med tankevækkende omhu for sin lyskrav og eventuel modne størrelsen på 20 fod. Bloodgood ahorn vokser i USDA zoner 5B til 8. Hvis plantet i de varmere og tørrere områder i denne zone sortiment, skal du vælge et websted i en del skygge. Alle japanske maples lider af blad brænde, hvis de udsættes for et varmt og tørt miljø. Hvis det lokale klima har regelmæssig skydække, som i maritime kystområder, Vælg fuld sol.

•Dig en plantning hul dobbelt så stor som rodklumpen med en skovl. Slibe siderne og bunden af hullet med en spading gaffel, således medvirken root indtrængen i den omgivende jord. Fyld hullet med vand at mætte den hele beplantning område og for at sikre, at mediet ikke er en ler, der holder vandet. Bloodgood maple kan tåle gennemsnitlige jord men vil ikke være sundt med en konstant gennemvædet rodsystem. Flytte webstedet plantning, hvis hullet ikke dræn godt.

•Sæt ahorn træet midt i hullet, med transplantat lige over jorden. Back-fyld med samme snavs gravet fra hullet, denne måde træets rodsystem justerer til jorden i hele plante området. Vand træet grundigt, ser for afregning af træet. Hvis dette sker, forsigtigt løfte på træet, mens tilføjelse mere jord og vand for at holde denne graft over snavs overflade.

•Mulch 3 fødder ud fra stammen af japansk ahorn i alle retninger. Det brug for lidt eller ingen gødning, så den bedste måde at levere næringsstoffer er ved at anvende en 4-tommer barkflis af alderen kompost, godt rådnet gylle, eller hakkede blade over sin hele rodzonen. Denne muld låse i fugt og holder ukrudtet under kontrol så godt.

•Kapacitet Bloodgood ahorn træ i tørt vejr i løbet af sine første år på sit nye hjem. Under varme somre med tørke, leverer en god dyb iblødsætning en gang om måneden.

Tips & advarsler

  • Beskæring er ikke nødvendig, men er undertiden gjort forme træet eller til at udsætte sin smukke bark til beskueren. Gartner bør vente, indtil træet er 3 eller 4 år gamle og veletableret før du laver nogen beskæring.
  • Bloodgood ahorn træ kan være en perfekt model træ, hvis det er plantet, hvor sin højde på 20 fod ikke overhæng tagrender, tilstopning dem med efterår blade drop eller på et sted, hvor rødderne vokse ind i underjordiske vandledninger. Et træ modne vækstmønster, over og under jorden, skal tages i betragtning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com