Gratis DIY halvtag Shed planer

November 12

Gratis DIY halvtag Shed planer

Et halvtag skur er en lille udendørs struktur for boliger værktøjer og udstyr, især landskabspleje udstyr som River og plæneklippere. En plan om at bygge en struktur som denne kan bestå af blot en plantegning, også kendt som den øverste visning. Denne visning er undertiden ledsaget af andre visninger som venstre, højre eller front. At lave en plan for en lean-til-stald som du kan bygge dig selv indebærer, at forestille sig selv svævende direkte over afsluttede skuret, så du kan se den nøjagtige bredde og længde af alle dele komponere skuret.

Instruktioner

•Draw med en lineal på millimeterpapir to rektangler måling 6 inches af 1/4 tommer, parallelt med hinanden. Juster den lange side af begge rektangler med avisens lodrette kant. Sikre toppe og bunde af rektanglerne justeres vandret, og at afstanden mellem rektanglerne er 4 inches. Dette trin skildrer ovenfra af de for- og bagside bjælker af halvtag skuret gulv. Størrelsen af det endelige skuret bliver 6 fod lang af 4 fod bred og 8 fod høj.

•Draw to 4 x 1/4 tommer rektangler loft over toppen og bunden af de to rektangler du bare trak. Disse udgør den øverste visning af venstre og højre side af den skur gulvet.

•Draw, et par inches til højre for ordet tegning, en dublet af gulvet. Dette danner grundlag for den halvtag. Trække tre 4 x 1/4 tommer rektangler parallelt med gulvets venstre og højre side, og fordelt ligeligt mellem disse sider.

•Draw et rektangel 8 x 1/4 tommer til at repræsentere visningen højre side af halvtag skuret tilbage bjælker. Tegn en anden rektangel 7 x 1/4 tommer, placeret 4 inches til højre for dette trin første rektangel. Dette repræsenterer sideudsigt over i skuret foran bjælker. Tegne en 1/4-inch bred rektangel strækker sig fra toppen af ryggen strålen til toppen af den front stråle. Tegn en anden 1/4-bred rektangel spanning bunde af back og front bjælker. Disse sidste to rektangler repræsenterer skurets gulv og tag.

•Draw to 6 x 1/4 tommer rektangler fordelt 8 inches fra hinanden, tilpasse rektangler lange sider med den vandrette kant af dit papir. Sikre de rektangler, der repræsenterer den forfra din stald loft og gulv, er parallelt med hinanden.

•Draw to 8 x 1/4 tommer rektangler parallelt med hinanden, der spænder afstanden mellem gulvet og loftet på venstre side af skuret. Gentag denne instruktion til at spænde gulv-loft afstand på skurets højre side. Dette trin, som udfylder den forfra af de bjælker, der understøtter loftet, afslutter planer for skuret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com