Sådan bruges et 12V batterioplader

November 14

Sådan bruges et 12V batterioplader

Alle kan lære at bruge et moderne 12-volt batterioplader i løbet af få minutter. De fleste batteriopladere er faktisk designet til at oplade både 6 volt og 12-volt batterier og operatøren har at vælge den korrekte spænding indstilling før tilslutning af laderen. Moderne biler alle har 12-volt elektriske systemer, men der er stadig 6 volts bly syre batterier omkring at behovet for opladning.

Der er fire typer af opladere: hurtige opladere; langsomme opladere; kombination hurtig/langsom opladere; og sive opladere. 6/12-volt standardopladere er kombination hurtig/langsom opladere.

Instruktioner

•Kontrollér, at batteriladeren er slukket før tilslutte det til en 110-volt stikkontakt.

•Indstil spændingsvælgeren skifte til 12 volt, hvis det er en dobbelt spænding oplader.

•Vælg den ønskede charge sats. Typiske valg for 12-volt batterier er to ampere, 10 ampere og 40 ampere. Charge sats bestemmer, hvor lang tid det tager for at oplade et batteri med en given AH (Ampere-Hour) Rating eller CCA (Cold Cranking ampere) rating. For eksempel, ville et batteri med 315 til 550 CCA har en 50 procent afgift tage 20 til 35 timer på to ampere, fire til syv timer på 10 ampere, og 45 minutter til to timer ved 40 ampere.

•Sæt rød, positive (+) batterioplader til positive batteriet terminal. Den positive batteri terminal kan identificeres ved bogstaverne "POS," et plustegn (+) eller ved posten positiv batteriet betydeligt større diameter, sammenlignet med den negative indlæg.

•Sæt sort, negative batteri oplader kabel til en ren, umalet plet på bilens ramme. Det er fastgjort direkte til negative batteri indlæg, men det er en god vane at bruge bilens ramme som en begrundelse, når du arbejder med bilbatterier. Det er farligt at vedhæfte direkte til den negative indlæg når hoppe starte en bil fordi gnister kan forårsage et batteri til at eksplodere.

•Drej uret med uret til den ønskede opladningstiden. Det er muligt at ødelægge et batteri af overopladning. Derfor er den maksimale tid på de fleste batteri oplader timere er tre timer. De fleste opladere giver et "Hold" indstilling på kontrolelementet timer, som deaktiverer timer motor og kan du oplade for perioder højst tre timer.

•Se batterioplader amperemeter. Mængden strøm accepteret af batteriet vil falde som afgift skrider frem. En fuld opladning er angivet med et nul eller nær nul læsning på amperemeter.

•Drej timer knappen helt mod uret til "Off" position.

•Tag oplader kabler. Afbryde jorden kabel først, derefter de positive kabel.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du arbejder med batterier. Bly-syre batterier indeholder en elektrolyt opløsning af svovlsyre og vand. Denne løsning kan brænde din hud, brænde huller i tøjet, og selv blind for dig hvis det får i dine øjne. Bære beskyttelsesbriller på alle tidspunkter, når du arbejder med batterier. Under normal drift producere disse batterier brint, en let antændelige, yderst eksplosiv gas. Disse batterier kan eksplodere så Udvis forsigtighed når oprettelse og afbrydelse dem for ikke at forårsage nogen gnister. Altid være sikker på, at opladeren er slukket før du tilslutter eller frakobler det.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com