Hjemmelavet spabad olier

November 15

Hjemmelavet spabad olier

Hot tubs give hydroterapi fordele, herunder beroligende medicinske tilstande og sportsskader og øge afslapning. Aromaterapi øger hydroterapis fordele med tilføjelse af terapeutiske olier i det varme vand. Men skøn må tages, når du tilføjer olier til hot tub. Tyk carrier olier såsom mineralsk, sød mandel eller olivenolie, der anvendes under kropsmassage, forårsage spabad filter til at blive tilstoppet og kan forstyrre vand kemi eller klarhed. Æteriske olier, som er tyndere, ren, koncentreret planteekstrakter, og kun et par dråber er tiltrængt. De ikke tilstoppe filteret eller Sky vandet. Bruge én eller alle kombinationer af olierne til hjemmelavet spabad olie blandinger.

Afslappende

Ylang-Ylang æteriske olie er udvundet fra en tropisk blomst og har en sød, berusende duft. Aroma aids i afslapning af lempelse muskelspændinger og beroligende på nervesystemet. Det er også et antidepressivt og afdramatisere frustration, vrede, traumer og stress. Lavendel er en af de mest almindeligt brugte og velkendte æteriske olier. Det beroliger nerverne, og afbalancerer hormoner for at lindre følelsesmæssige problemer og følelser af ustabilitet. For at lindre søvnløshed eller angst, skal du tilføje et par dråber romersk kamille æterisk olie til varmt karbad vand.

Stimulere

Citron æteriske olie er udvundet af frugtskaller, og dens duft fungerer som et nydelsesmiddel, der giver energi kroppen. Det er også en desinficerende og behandler sår og infektioner. Tilsæt et par dråber af rosmarin til at opdatere og stimulere sindet og forbedrer koncentration og hukommelse. Timian er en anden stimulerende æteriske olie. Det opfanger omsætning og styrker psykiske og fysiske velbefindende.

Lindre ømme muskler

Varmt vand er effektiv til at løsne og lette smerter i ømme muskler. Et par dråber af en eller en blanding af flere forskellige æteriske olier kan øge effekten. Salvie har en kølende effekt, der hjælper slappe muskler. Lavendel og rosmarin har egenskaber, der arbejder som muskelrelaksantia. Merian også lindrer overanstrengt muskler, samt gigt, blå mærker og forstuvninger.

Lægemidler

Forskellige sygdomme og infektioner er lindret og helbredt af æteriske olier. Tea tree æterisk olie har anti-svampe og antibakterielle egenskaber, at fremskynde heling af forskellige svampeinfektioner; Det øger også immunsystemet. Mennesker der lider af bronkitis, hoste, astma og andre luftvejssygdomme spørgsmål kan drage fordel af Eukalyptus æterisk olie. Det også fungerer som et desinfektionsmiddel og er healing til insektbid og andre hudirritationer. Kvalme og maveproblemer er fjernet ved at indånde pebermynte æterisk olie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com