Hvad sætter du mellem fliser til at gøre dem stabil?

November 15

Asfaltudlæggere kan være en dekorativ og robust tilføjelse til dit landskabsdesign, hvis installeret korrekt. Stabilitet er især vigtigt for indkørsler og programmer i nordlige klimaer hvor sæsonmæssige udsving i temperatur kan føre til substrat omvæltning. Holde brolæggere på plads er et spørgsmål om planlægning, forberedelse og vælge produkter egnet til dit projekt. Resultaterne kan være en smuk og langvarig hardscape, at du vil fortsætte med at nyde i mange år fremover.

Udgravning

Planlægning for udgravning dybde er et vigtigt første skridt i udlægningsmaskiner stabilitet. Hvis asfaltudlæggere er installeret for højt over jorden eller forkert skråt, vil bevægelighed ske uanset hvad du placere mellem brosten i et forsøg på at holde dem stabile. Sammenlægning af de anbefalede base materialets tykkelse, vil sand bedding dybde og brolægger sten tykkelse sikre din asfaltudlæggere er flugter med den omkringliggende lønklasse. For ordentlig dræning, skal hele installationen være skrå væk fra dit hjem eller udhuse.

Knust sten

Lægge en base af knust grus eller kalksten vil give et stabilt underlag for din asfaltudlæggere. Forskellige sten størrelser byder på skarpe vinkler og lidt fugt kompakt bedst. Overveje jordtype for bestemmelse af base materialets tykkelse. Mindre stabil ler kan jord kræve mere knust sten end sandy eller lerjord underlag. En komprimering maskine er et nødvendigt redskab for opstrammende op knust sten basen i forberedelsen af et lag af sand bedding.

Sand og kantning

Et lag af groft sand, granulering karakteristika ligner af knust sten under det, er det næste skridt i at holde din brolæggere fra skiftende eller vuggende. En dybde af 1 til 1 1/2 inches af sand, jævnt fordelt over sten, giver en indstilling medium for din asfaltudlæggere og beskytter dem mod sand fælles forringelse, som skyldes de erosive styrker af vind og vand. Kantning begrænsninger, installeret langs omkredsen af dit brolægning projekt, er også afgørende at fastholde brolægger stabilitet.

Fejer Sand

Når din asfaltudlæggere er sat i den grove sand, vil en finkornet sand fejede over overfladen af stenen udfylde hullerne mellem fliser til at holde de enkelte stykker på plads. Fejer sand, i modsætning til den grove sand bruges til at indstille din brolæggere, bør funktionen en bøde, selv konsistens og holdes tørre under installationen for at opnå optimale resultater. En udlægningsmaskiner installation projektet kræver god forberedelse og sans for detaljer i alle installationstrin skal lykkes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com