Hvordan at tilslutte op Malibu lavspænding lys

November 16

Denne artikel indeholder en oversigt over hvordan man krog op Malibu lav spænding belysning i din landskab. Du vil lære at montere transformeren at beføjelser lys, hvordan at anslå størrelsen af lavspænding ledningen skal du køre lysene og hvordan at tilslutte strøm til de enkelte lav spænding inventar.

Instruktioner

•Den første skridt til at installere og tilslutte Malibu lav spænding lys er at beslutte, hvor du ønsker dine armaturer placeret i din landskab. Også finde ud af hvor transformeren kan blive hooked til en udendørs stikkontakt. Det første lys skal placeres mindst 10 fod fra transformatoren.

•Når du har fastlagt placeringen af inventar, måle afstanden fra hvor transformeren vil blive monteret til sidste lavspænding armaturet. Denne afstand vil bestemme hvor meget lav spænding ledninger du skal købe. Tilføje en fod af ledninger pr. armatur til at rumme mulige reparationer eller justeret placering. For eksempel, hvis du har 6 inventar, der er 75 fod fra transformatoren, tilføje 6 til 75 og købe mindst 81 fødder af lavspænding kabel.

•Indstil watt af de kampe, du planlægger at installere og tilføje watt af alle kampe sammen (forskellige watt kan tilsluttes). Dette vil bestemme størrelsen af transformer du har brug for, hvilket igen vil bestemme den anbefalede sporvidde af lav spænding ledninger at opnå.

•Saml lavspænding inventar og placere dem, hvor du vil have dem i din landskab. Må ikke skubbe dem hele vejen ned i jorden, indtil inventar har været tilsluttet til lav spænding ledninger.

•Installer transformeren. En transformer tager standard 120 volt belysning og konverterer det til 12 volt. Strip 3/4 tommer af isolering ud i slutningen af lav spænding wire, der vil forbinde til transformeren. Split lav spænding wire 4 inches for at tillade fleksibilitet i koble op hver side af den kobbertråd. Løsne skruerne på hvert af to transformer stik stillingerne og gøre en "svindler" i den afisolerede del af én ledning. Krog delen bøjet over én post og stramme skruen; Gentag for anden halvdel af kobbertråd på den anden post.

•Lay, lav spænding ledninger langs den vej, hvor armaturerne er placeret og begynde at vedlægge hvert armatur til lav spænding wire. Der er to ledninger kommer ud af armaturet, man ender med en sort plast låsen og de andre afslutning med en grå plast låsen. Hver lås har skarpe metal stikben, der vil gennembore hver side af lavspænding kabel. Placere den sorte lås på bunden af lav spænding stik kabel og den grå lås på toppen af det kabel, tilpasse hægter, således at de låses sammen mens piercing hver side af kablet. Tryk på, indtil de låses sammen. Du kan have transformeren tilsluttet på dette tidspunkt for at sikre, at du har foretaget en ordentlig forbindelse.

•Når alle armaturer har været succesfuldt tilknyttet linjen lavspænding bruge murske grave en 3 til 4 tommer grøft og begrave lav spænding kabel i denne grøft. Ekstra kabel kan loopes omkring bålet og skubbet under jorden eller barkflis niveau.

Tips & advarsler

  • En silikonegel kan anvendes til stativ/kabel tilslutning til at forhindre vand i at gøre kontakt med nogen af de udsatte ledninger.
  • Altid vedhæfte inventar til ordentlig jord skyld interrupter (GFI) forretninger. Kontakt en elektriker, hvis du er usikker. Også Sørg for forretningen har en dækning, som vil tillade transformer stikket skal beskyttes mod fugt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com