Ikke-løvfældende skygge buske

October 27

Ikke-løvfældende skygge buske er stedsegrønne buske, der holder farven i landskaber især i de dystre vintermåneder. Selvom alle planter erstatte deres løv, evergreens gør det langsommere og er aldrig helt bladløs. Stedsegrønne skygge buske kommer i nål Campanula eller bred kruset sorter.

Bruger

Stedsegrønne buske er velegnet til hække og grænser. Blomstrende stedsegrønne buske tilpasset til skyggen er ofte brugt som fundament beplantninger og ved indgange. Små eller dværg mellemstore skygge buske er ofte dyrkes i store Potter til brug på dæk, gårdhave og balkon.

Udvalg

Vælg webstedet til den stedsegrønne busk ved at holde i sindet modne størrelsen af planter. Korrekt afstand er især vigtigt, når du bruger stedsegrønne buske i foundation eller indgange. For eksempel, foundation buske, der vokser høje er tilbøjelige til at begynde der dækker windows i et par år og vil kræve mere hyppig beskæring.

Vækstbetingelser

At skabe skov-lignende betingelser for skygge evergreens er blandt de bedste strategier for deres optimale sundhed, som foreslået af University of Minnesota forlængelse. De fleste stedsegrønne buske trives i en fugtig, frugtbar jord og foretrækker ikke temperatursvingninger. Barkflis planter til at bevare fugt og reducere chancerne for ukrudt. Overrisle regelmæssigt under aktive vækstsæson.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com